Bajba került az Aliens: Colonial Marines is?

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 14.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több a rossz hír az Aliens-játékok körül: más forrásból is megerősítették az RPG fejlesztésének szüneteltetését, most pedig a Colonial Marines is bajba kerülhet.
Egyre több a rossz hír az Aliens-játékok körül: más forrásból is megerősítették az RPG fejlesztésének szüneteltetését, most pedig a Colonial Marines is bajba kerülhet.



Pedig minden olyan szépen kezdődött: a már készülő Aliens: Colonial Marines és az Aliens RPG mellett bejelentették az új Aliens vs. Predator készültét is, majd nem sokkal később jöttek a pletykák a szerepjáték fejlesztésének leállításáról és a fejlesztő Obsidian csapatnál történő leépítésekről. A hírre a GameSpot is reagált, akik értesülése szerint a játék fejlesztése csak szünetel. A kör a Joystiq cikkével látszik bezárulni: állítólag a Sega nem finanszírozza tovább az Obsidian munkáit, az említett leépítések pedig az Alpha Protocolt is érintik majd. Sajnos hasonló okokból állítólag veszélybe került a Colonial Marines jövője is: tisztázatlan, hogy csupán szünetelnek vagy véglegesen leállnak-e a játék munkálatai, viszont biztos, hogy komoly késésre számíthatunk. Megint másik pletyka, amely szerint egyik-másik projekt megmenekülhet, a Sega ugyanis állítólag másra bízza majd a fejlesztéseket, ahogy tette azt a Splatterhouse esetében, ahol elégedetlen volt az addigi fejlesztők munkájával. Hangsúlyozzuk, állítólag. A Sega hivatalosan nem hajlandó kommentálni a híreket.
14.
14.
Gael
en speciel ugy hallottam,hogy pont az tett be a jateknak,es az egeszet ujrakezdetik veluk.Allitolag ritka szar volt a CM prezentacioja
14.
14.
Gael
13.
13.
felegyi
"Hangsúlyozzuk, állítólag."!!!
12.
12.
LiMiT
NENENENENENENEEE CSAK EZT NE!!! :'( Ezek direkt engem szívatnak :(
11.
11.
watto
hát egy ilyen Left 4 Dead féle hent nemis kell.... :(amúgy vártam énis, de left4dead stílusban nemkell....
9.
9.
pjoco
Csak azok a játékok nem jelennek meg amiket kibaszottul de várok???? :(
8.
8.
Pukhi-zik
befagyasztás:id félre tevés. nem megszuntetés
7.
7.
suti_88
de mi az hogy befagyasztanak egy projektet? ez volt a battlefront 3 esetén is...de miért? ha nicns pénz, mentsék ki az adatokat egy merevlemezre, aztán majd ha kilábalnak vágjanak bele újból..vagy adják el a jogokat, hisz ígéretes programot ki ne akarna finanszírozni...de mirét kéne megszüntetni és a kkába vágni az egészet? miért csinálták ezt a bf3-al? miért nem rakták félre? vki magyarázza el
6.
6.
felegyi
2# Most hogy így mondod, ja :D! Gondolom sokan azt hiszik hogy el sem olvastam, akkor bezony nagyon tévednek... :).
4.
4.
Pukhi-zik
Na ne szorakozzanak.Mindenképp kell fps Alien game.

3.
3.
ferrari123
2.
2.
fojesz
Hamar átfutottad a cikket. :P
1.
1.
felegyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...