Az Activision pénzt akar a Brutal Legendért

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Kisebb botrány látszik kibontakozni a Brutal Legend körül, az Activision ugyanis pénzt követel az EA-tól, holott a jogokat állítólag már nem ő birtokolja.
Kisebb botrány látszik kibontakozni a Brutal Legend körül, az Activision ugyanis pénzt követel az EA-tól, holott a jogokat állítólag már nem ő birtokolja.

Ugrás a galériához

A tavaly nyári "selejtezés" közben az Activision könnyedén vált meg a Brutal Legendtől a Ghostbusters és 50 Cent: Blood on the Sand mellett, az Electronic Arts pedig azonnal le is csapott a Double Fine Productions új játékának kiadásának lehetőségére - nem véletlenül, az előzetes anyagok alapján a játék nem csupán jónak, de eredetinek is ígérkezik. A hírek szerint viszont az Activision megkereste az Electronic Arts-ot, s arra hivatkozva, hogy a kiadási jogokat ő birtokolja, pénzt követelt tőle. Az EA hasonlata tökéletesen bemutatja az esetet: "Valószínűtlen, hogy az Activision perbe kezdene: az olyan lenne, mintha egy férj családja elhagyása után beperelné a feleségét, mert az találkozott egy másik férfival." A fejlesztő Double Fine szerint egyébként a jogokat ő birtokolja, s ez már az EA mentőakciójának kezdetén is tisztázott volt.

5.
5.
IceColdKillah
Szerintem ez tarolni fog ha megjelenik!!!! Keep it up guys!!!
4.
4.
KD
jack black az forma ez jó játék lesz
2.
2.
pjoco
Hello ez a kedvenc színészemről van mintázva Jack Black! :D

Nem bánatni!
1.
1.
cemi
Az arca-brutálisan röhejes:)

egyébként ez a pereskedés nem tom mire jó, hogy kltse a pénzt vagy hirverés?érdekes minden esetre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...