Új játékon dolgozik a Crytek kijevi stúdiója

Link másolása
A múlt héten foglaltatta le a Crytek a Warface címet saját használatra, amely valószínűleg a cég legújabb önálló - Kijevben készülő - játékát takarja.
A múlt héten foglaltatta le a Crytek a Warface címet saját használatra, amely valószínűleg a cég legújabb önálló - Kijevben készülő - játékát takarja.

Sok találgatás folyt, hogy vajon milyen játék készül a Crytek műhelyében: újabb Crysis-rész lesz az új alkotás vagy esetleg éppen a játék konzolos változata? A választ a múltban kell keresnünk, mégpedig 2007 közepén, amikor a Crytek olyan bejelentést tett, miszerint kijevi stúdiójuk új játék fejlesztésébe kezdett, amely független lesz a Crytek eddigi címeitől. Idézünk a bejelentésből:

"Kijevi stúdiónk körülbelül másfél éve toboroz embereket, s egyre növekszik. A tehetséges csapat intenzív gyakorláson esett át nemrég, és most - hogy a CryEngine 2.0 elérte a kifejlett korát, amiben támogatni tud különböző típusú és stílusú játékokat, illetve több platformon is képes futni - úgy gondoltuk ez lenne a megfelelő idő, hogy elkezdjük a munkálatokat az új projekten, teljes rangú stúdióvá emelve ezzel kijevi székhelyünket" - mondta Faruk Yerli, a török származású Cevat Yerli testvére és a Crytek egyik alapítója 2007 májusában.

 

Vagyis elképzelhető, hogy az új projekt nevét foglaltatta le a cég, amely valószínűleg a kijevi stúdióból fog kikerülni. Így már összesen három ismert címe van a Cryteknek: a Crysis: Warzone, a World in Crysis és a most lefoglalt Warface, amely multiplatform játék lesz, ha hihetünk Faruk szavainak.
21.
21.
klemid
21:De mondom!:D Kár hogy olyan szar gépen van hogy alacsony grafon is alig futott és a betöltésre 10 percett kellett várni.Maximum game...:D
20.
20.
simon 555
19: Multkor olvastam hogy ha megis tudnák csinálni akkor sem lenne olyan jo minoségu!

Tehát nem tudják ugyanolyan minoségben megcsinálni!
19.
19.
Dcrysis02
19:"multiplatform játék lesz, ha hihetünk Faruk szavainak."

Nem mondod. :)))
18.
18.
terenceHill
tőlem lehet akármennyi része, ha minimum olyan tálalásban lesz mint a warhead vagy a crysis. Multifps-t meg csak ez játszom. Megunhatatlan. Miliónyi lehetőség a nanoruha miatt és a járművek is kegyetlen jók. A letölthető pályák amik a wars-hoz vannak, eddig mind jó.
17.
17.
klemid
Én ugyolvastam a hirbe hogy "több platformon is képes futni" ugyhogy nemondjátok hogy nemlehet/lesz konzolre.Már várom egyik kedvenc stilusu játékom!
16.
16.
Dcrysis02
17:De van,hisz már mondták hogy portolják/ták.Nyilatkozatok szerint Med-High beállítások között lehetséges lenne a játék konzolon.Az egyetlen dolog amiért úgy hiszem hogy nem tudnák ugyanúgy átportolni konzolokra az a RAM és VRAM hiánya lenne.Félbe kéne vágniuk a pályákat vagy másik pályákat hegeszteni,az meg már nem lenne ugyanaz.Noha a PS3 megússza ha a kártya nem bírja tovább,mert a Cell pár dolgot ugyanúgy tud végrehajtani mint maga a kártya,de ez itt nem sokat segítene.
15.
15.
simon 555
14: De akkor se tudják a Cry engine motort hogy menjen konzolon!

Mit gondolsz a crysis miért nincs konzolra?
14.
14.
laca009
15 az lehet de folyamatossan nomadról volt szó...
13.
13.
Dcrysis02
14:Hát úgy tudom az Xbox a DirectX9c módosított verzióját használja,valahol a 9c fölött és a DX10 alatt.

11:LOL,nem Nomad volt.O'neil volt majdnem az összes beszélgetésben.Egy gyakorlat hangfelvételeit halljátok mindíg amin O'neil nem ment át.Ő került volna be a csapatba Nomad helyett,de ugye elcseszte az egészet.Nomadot egyedül az utolsó hangfelvételen halljuk.
12.
12.
watto
12: a konzolok nem direct x-et használnak.. de attól függetlenül megtudnak jeleníteni olyan szép tárgyakat/tájakat mint egy DX 10-es VGA
11.
11.
simon 555
Ja és ha hulyeséget irtam szoljatok:D
10.
10.
simon 555
11: igazad van nomad volt!MErt ordibált vele mert valamit elcseszett asszem:D

Ja és a Crysis 3 részbol fog állni!és eddig még csak 1 van!A Warhead az kiegészito féleség volt!

Azaz még gyon a Crysis 2 és a 3!Meg gondolom néhány olyan mint a warhead!és hát nemhiszem hogy azzal a motorral ami hajtja a crysis-t konzolos verzio lenne!MErt nem támogatja a konzol a DX 10-et vagy miért!?Na mindegy én ehhez nemértek csak anyit tudok hogy a Cry engine-t nem tudják konzolra tenni!
9.
9.
laca009
9 és 7 nem o'neil volt bameg szinkronos a játék és még igy sem bírjátok felfogni? igen nomad volt és kisebb hang részletek voltak psycho és nomad beszélgetéseiről

ok azt elismerem nem volt a warheadban olyan rész amikor találkoztunk volna nomad-dal de ennyi ez van... gondolkodni kell szerintem biztos hogy a crysis elözményei lesznek:)
8.
8.
TargetCJ
7: Igazad van télleg O'Neil volt de am az hót zihher, hogy nem ez Nomad és Psycho első "közös" küldetése, bár nem hinném, hogy az előzményekből játékot csinálnának.
7.
7.
TargetCJ
Egy ilyen játékot nem lehet elcseszni olyan mint az I am legend napokig lehetne nézni, hogy úgyködi Will Smith a kihalt New Yorkban csak úgy itt a nanoruhás barátainkkal írtjük a népet. Lehet, hogy korai kijelentéss de úgy érztem hogy az összes Crysis tuti vétel számomra.
6.
6.
Cootermain
4:ha jól emlékszem az nem Nomad hanem O'Neil volt.
5.
5.
Dcrysis02
1:"amiben támogatni tud különböző típusú és stílusú játékokat," épp ez az hogy módosították a motort.

3:Az EA nem szólhat bele a Crytek fejlesztéseibe,mivel nem birtokolja a Cryteket.Az EA és a Crytek között egy "stratégiai egyezmény" van,és az EA a játékaik terjesztője.A Cryteket Yerliék alapították,most is ők vezetik,nem tervezik eladni.A rekord kedvéért:Az EA-nek ehhez semmi köze.Tény.
4.
4.
Chavez
Hmm érdekes.

Ha emlékeztek a warhead-re, akkor Psychonak voltak közös visszaemlékezései Nomaáddal a küldik kezdete előtt, amikor épp kezdtük volna x pályát. Még akkor nem voltak idegenek a földön, Koreában. pl mikor "néhány bomba még mindig éles!!!! " kiábalta pszihó

Sztem a Crysis alienmentes előzményét készítik:))
3.
3.
Mathia$
2: Ja én is csak reménykedem, mert ez is végülis EA játék , és nem lenne jó ha NFS sorsra jutna
1.
1.
Mathia$
Túlfokozzák a Crysis-t, el fogják cseszni a végén ha annyit csinálnak belőle...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...