Folytatásokon dolgozik az Eidos csapata

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Eidos embere, Ian Livingstone egy interjú során sok érdekességet elárult a cég soron következő játékairól, amelyek egytől egyig folytatások lesznek.
Az Eidos embere, Ian Livingstone egy interjú során sok érdekességet elárult a cég soron következő játékairól, amelyek egytől egyig folytatások lesznek.


A GamingIndians.com interjút készített az úriemberrel, aki sok érdekességet elárult a folytatásokról, kezdve azt a Batman: Arkham Asylum-mal. Elmondása alapján a játék már nagyon jól néz ki, ám a késésnek köszönhetően tudják még kicsit csiszolni, ezért nagyon jó értékeléseket remélnek. Következőnek az új Hitman játékról beszélt, amelyet már el is kezdtek fejleszteni, ám egyelőre semmit sem lehet tudni róla. Az IO Interactive egyszerre három játékon dolgozik, ezek a 47-es ügynök új kalandjai, a Kane & Lynch 2, amely szeptemberben már megjelenhet, és a Mini Ninjas. Elmondása alapján az új Tomb Raider is nagy változásokon ment keresztül, sokkal izgalmasabb játékmenetre és szemet gyönyörködtető grafikára számíthatunk. Nem utolsó sorban a cég dolgozik a Deus Ex harmadik epizódján is, amely az eddig látottak alapján nagyon jó lesz, visszatér az igazi cyberpunk hangulat és életérzés. Reméljük, hogy Livingstone igazat szólt és idén valóban nagyszerű játékokkal gazdagodunk.
16.
16.
zyzygabesz
Hitman 5 Yaeh!Végre egy igazán jó hír :) :) :)
14.
14.
Danyell86
Hát igen a fentiekben megnevezett 47-es ügynökkel már én is szívesen elszórakozgatnék, pofátlanúl közömbös arccal akcióba lendülni, persze mindezt megfontolt, precíz módon megoldani :D
13.
13.
demon68
12.
12.
McDuff
11.
11.
SGT_PETER
Ez az Hitman végre a legfajább bérgyilkos pofa XD
10.
10.
szada95
végre jön a következö hitman már nagyon ideje volt áááá mindjárt be hugyozok az örömtöl
9.
9.
Oliver S96
jöhet mind de leginkább Hitman-t várom
8.
8.
suti_88
hitman jöhet, csak kicsit dolgozzanak a mozgásanimáción mert az borzalmas
7.
7.
damien!!!
Háááá!!! VÉGRE HITMAN!! De még csak most kezdik fejleszteni? Nem ugy volt h 2008 év végén jelenik meg? Mert igy el fog tartani még egy darabig. Max még 1x kipörgetem a többit.
6.
6.
megalonagyix
Tomb Raider és Deus Ex jöhet :)
5.
5.
Dcrysis02
Hitman V!Akarok a kopasszal megint hentelni.Túl sok idő maradt ki így is.
4.
4.
K.G.
Deus Ex 3! Az kell ide. Kíváncsi leszek a Tomb Raider "hatalmas" átalakulására. Az Underworldnél is ígértek revulúciót de nem igen jött össze.
3.
3.
Mathia$
Énnekem csak a Hitman tetszett meg pár tomb raider.

Thief az viszont érdekel.
2.
2.
felegyi
Áhhh, és a Legacy of Kain-al mi van?
1.
1.
klemid
Ohhh Hitman Király!Tomb Raider is az egyik kedvencem.Kane and Lynch is tetszett.Szóval jöhetnek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...