A Ubisoft sikervárományos folytatásai még idén

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft bejelentette pénzügyi terveit, amelyben az szerepelt, hogy még az idei esztendőben piacra dobja sikeres játékainak folytatásait, az újakat pedig jövőre.
A Ubisoft bejelentette pénzügyi terveit, amelyben az szerepelt, hogy még az idei esztendőben piacra dobja sikeres játékainak folytatásait, az újakat pedig jövőre.


A Ubisoft pénzügyi tervei alapján kijelenthetjük, hogy még idén megjelenik az Assassins Creed 2, a Splinter Cell: Conviction valamint a Shaun White játék is. Ezeknek az alkotásoknak a novembertől decemberig tartó időszakban kell megjelenni, ha nem jelentik be a késést. Az újoncokat jövőre dobja piacra a cég, vagyis az I Am Alive és a RUSE január és március között jelenik majd meg. E mellett azt is elárulta a cég, hogy az említett Assassins Creed 2, a Splinter Cell Conviction és az Avatar DLC csomagokkal fog majd bővülni megjelenésük után.
11.
11.
wolf15
#4 : Well said.Hasonlóképp érzek én is. =)



Innen csak az AC2 érdekel inkább.Meg talán az I Am Alive...kíváncsi vagyok,h mit hoznak ki ebből a történetből.
10.
10.
Pain
Persze nekem is a SoT trilógia volt a kedvenc. Bár a Warrior Within nekem az 1. után csalódás volt, hogy ennyire a hentelésre tették a hangsúlyt. Nálam a The Two Thrones vitte a pálmát. Jobban adta az 1. hangulatát.
9.
9.
Batri
GRAW3 és RSV3 mikor jön? már non várom..főleg az előbbit^^
7.
7.
klemid
6.
6.
cemi
Az AC sztem jó volt igy nagyon várom a folytatást, a splinter cell is jöhetne, mert lassan elmegy a kedvem a sok várástöl, szóval lehet hogy év végéig már bukta a stuff nálam.

Viszont a Prince of Persia trilogia eszméletlen volt, és a második része a warrior within az vitte nálam a pálmát, de az uj sem rossz, azzal is megtaláltam a hangulatot, mondjuk egy huzásra végig is vittem, szal örülnék ha követnék az új szisztémát is, nekem az is baromira tetszett.
5.
5.
SWBF2
A Sands of Time trilógiát nem tudják megismételni, ezért van AC....

:(
4.
4.
Ghost
A legjobb az lenne, ha csinálnának ismét egy olyat, mint a Warrior Within. Számomra a legjobb PoP volt, remek sztorival és atmoszférával. Életem egyik legjobb játéka :)
3.
3.
fojesz
Nekem sem tetszett az új, félbe is hagytam (persze kissé több idővel befejezném), de valahogy a Sands of Time és a többiek után érdektelen, ingerszegény számomra. De ennek ellenére elfogadnék egy új PoPot.
2.
2.
tjames
PoP az elődje miatt számomra érdekleten folytatás lesz majd. Jól elvette a kedvemet a franchise-tól a 4.
1.
1.
Pain
Lehetne majd új Prince of Persia is.... Ebből csak az AC2 érdekes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...