E3 2009: Nagy műsorral készül a Lionhead is

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Lionhead a Twitteren keresztül csiripelte el, hogy nagy műsorral készülnek az E3-ra: a bemutatóra ismét a Microsoft konferenciáján kerül sor.
A Lionhead a Twitteren keresztül csiripelte el, hogy nagy műsorral készülnek az E3-ra: a bemutatóra ismét a Microsoft konferenciáján kerül sor.

Márpedig ha a konferencián tartanak előadást, akkor joggal számíthatunk valamilyen nagy bejelentésre. Tudomásunk szerint a Lionhead több projekten is dolgozik jelenleg, így a Fable II folyamatos tartalmi frissítése mellett már készül a harmadik rész, de Project Survivors és Project Justice címmel is fut náluk két fejlesztés. Remélhetőleg hétfőn bemutatják egyiküket!

5.
5.
OldM4n
...már a seregben is az volt a bajom, hogy halálosan rühelltem a molinót...
4.
4.
Giga0509
Én az 1el játszottam,sztem az nem volt nagy szám,2 jobban bejött.
3.
3.
Fr33K
A Fable 1 nekem is sokkal jobban bejött. A 2 nekem is uncsi lett egy idő után. Nem rossz játék 1általán de nekem annyira nem jött be.
2.
2.
damien!!!
Szerintem a 2is nagyon jó volt. Amikor megkaptam megállás nélkül csak azt nyomtam(mint régen az 1-et).Várom már a 3-at de nem hiszem hogy már most bemutatják.Max 1-2 infot.
1.
1.
K.G.
Csalódtam a Fable 2ben, lapos volt és idővel unalmassá vált. Pedig az első rész nagy kedvencem volt. Remélem a 3 jobb lesz és átgondoltabb. A két projectre kíváncsi vagyok, mit alkottak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...