E3 2009: Szerinted melyik volt a legjobb előadás?

  • Írta: Daks
  • 2009. június 4.
  • Hír
Link másolása
Egy tonna újdonságot mutattak be az idei E3 alatt, de szerinted melyik volt a legjobb konferecia? A Microsoft? A Nintendo? A Sony? Esetleg más?
Egy tonna újdonságot mutattak be az idei E3 alatt, de szerinted melyik volt a legjobb konferecia? A Microsoft? A Nintendo? A Sony? Esetleg más?

A Microsoft idén világhírességekkel hódított, ott volt Yoko Ono, Ringo Starr, Paul McCartney, Tony Hawk, Steven Spielberg, CliffyB és Hodeo Kojima is, az újdonságok között pedig egyértelműen a levegőben hadonászós, beszélgetős irányítást biztosító Project Natal ütött a legnagyobbat.

A Nintendonál a Mario fanok érezhették a legjobban magukat, de a kiegészítőéhes közösséget is kiszolgálták, köszönhetően a Wii Motion Plus és a Wii Vitality Sensor kütyüknek. Az biztos, hogy a DS és a Wii fanok a jövőben se fognak unatkozni!

A Sony is ütős volt, egy rakat játékról húzták le a leplet, láthattuk mozgás közben az új God of Wart és az új MGS-t is, Playstation fronton pedig kapunk PSP GO-t, illetve jön egy EyeToy és WiiMote keveredéséből létrejött mozgásérzékelős irányító is, mely bár cask prototípusként volt jelen, de így is mindenkit lenyűgözött.

A játékkiadók is saját előadást rendeztek, az EA az új Need for Speeddel és a frissen bejelentett MMA-val hódított, a UbiSoft a Splinter Cellt és az Assassins Creed 2-t demózta, a Konami pedig a nextgen Castlevaniát jelentette be.

Az egymillió dolláros kérdés:
Szerinted melyik volt a legütősebb konferencia?
Kommentelj!

54.
54.
Matthew97
Sztem a sony, és azért mert számomra a psp go nagy durranás volt.

Kár hogy ezt nem sokak mondhatják el.
52.
52.
OldM4n
Szerintem ahol a cicispipik ingyensört osztottak kis kocsmafeeling-gel... Gép meg nem volt. Ezek a jó játékok gyerekek.
50.
50.
amd33
MS egyértelmú jóval jobb volt a többieknél és iylen exklúzív cimmekkel nagyot fog dobni a box eladásain...
49.
49.
jeti93
Én mint Final Fantasy fan (nem egyenlő SONY fan-al, mert én pc "fan" vagyok), természetesen a SONY konferenciának jobban örülök. Szerintem a MS-nek az a sok facebookos meg last fm-es újdonsága nem nagy cucc, mert azt egy 5k Ft-os gépen is meg tudod nézni. Az új controllerek mindkét cégnél nagyon jók lesznek, és szerintem a wii-t mario fogja megmenteni. Az ms által "lopott" exkluzívok nem tudom, hogy hogyan fognak felférni Dl DVD-kre, de biztosan megoldják.

A SONY-nak talán most fog elindulni a szekér, bár kicsit későn.

Én a SONY-ra voksolok.
48.
48.
kae-chan
47.
47.
Sohi
Szerintem az MS töbet mutatott viszont nekem a PS3-as játékok sokkal jobban bejönnek (van boxom is és PS3-am is)

Crackdown nem jött be, Forza ok, de nem gt. Halo valamiért nem jön be nekem (ez nem azt jelenti, hogy nem jó mielött lehurrogtok, csak nem az én világom), lehet, hogy már nem vagyok "fiatal" azért, de nekem a mozgásérzékelős és egyéb kütyük nem jönnek be, mikor ps3-on is tekergetni kell a kontrollert attól is hülyét kapok.

Sony fronton viszont minden nagy kedvencemnek jön folytatása: uncarted 2, GOW 3. Egy szónak száz a vége: SONY
46.
46.
webadam
44.
44.
Mathia$
A Microsofté jobb előadás volt, de a Sony többet mutatott!

nintendo siralmasan próbálkozott, most hogy jön psre és boxra is motion, a wii-t már kevés annyira veszik majd és a következő generációt úgyis a Sony-MS duó nyeri majd fej-fej melllett.
44.
44.
Mathia$
44: na jó ez kicsit elütött a témától :P :D
42.
42.
Takuma Sato
Hát egyértelmü, hogy a microsoft aratott most nagyott XD:)
41.
41.
Juhi95
Szerintem a microsoft volt a legjobb de a sony is ott volt a szeren gondolok arra h. God of War 3,Assassin's Creed 2(Igaz az box-ra és pc-re is jön),Uncharted 2 stb.Nekem mint xbox tulaj ez a véleményem.:)
40.
40.
godofwar
28. Mr. Fanboy :-)

PS3 tulajként látom, hogy a Microsoft diadalmaskodott. Az a legrosszabb, ha az ember fanboy, és sértőnek találja, hogy ha más azt mondja, hogy a konkurencia konferenciája jobb volt. Én nem fogok hazudni, és erőltetni, hogy a PS3-ra sokkal több játékot jelentettek be, és sokkal több technológiai fejlesztést, ha NEM igaz.

Sony nyomta a sok PR dumát meg az öndicséretet, de semmi sokkolót nem mutatott be PS3ra. Tudtam, hogy jön a Uncharted2, tudtam hogy jön a GOW3, GT5, a MAG, AC2. Ami újdonság volt, de nem nagyon estem hanyatt, az a FFXIV, az Agent, The Last Guardian ez király lesz. Ami a konzolt, új technológiát illeti, a Magic Stick, és kész. De vártam a konferencia végén valami ütős bejelentést, de nem volt :-(

A Sony inkább a PSP-re összpontositott, nem a PS3-ra. Sokkal több bejelentés lett PSP-re. A PSP-s Metal Gear-ben nagyon bizok, bár kétlem, hogy a MGS4-nél jobb lenne. Nekem valahogy a PSP-s God of War se adta vissza igazán azt a hangulatot, amit a God of War 1,2 játszásakor éreztem. Ha kojima király MGS-t igér, akkor az nemhiszem, hogy rá fog férni egy UMD disc-re, úgyhogy szerintem ezzel is a PSP GO vásárlására leszünk rákényszeritve. De bár ne lenne igazam, mert ez nagy szemétség volna.

A PS3-al szemben Xbox konzol, technológiai újitás volt egy csomó Naval, Last FM, Facebook, Twitter.

Játékok, amikről tudtunk - Rock Band, Tony Hawk, Alan Wake, Modern Warfare2, SC: Conviction, Halo 3 ODST, FFXIII.

Új, állatul hangzó bejelentések - Left 4 Dead 2, Forza 3, Crackdown 2, Halo Reach, Metal Gear Solid.

7 nagysikerű játék folytatásának bemutatása, és 2 PS3 exkluziv játék elnyerése MGS, FFXIII + a Naval.

Ennél erősebb konferencia tényleg nem volt az E3-on. De mindenki ezt döntse el magában, hisz minden ember más és más, és ezen itt nem kell vitatkozni.

37. PS3 tulajként nekem itt a pont.

39.
39.
tommy93
Technologiailag most az MS gyözött a mozgás/hangérzékelös kütyüjével, de a felhozatalban a Sony volt király.God of War 2,FFXIII(leesett a pofám...)Assassin's Creed 2.Ez az véleményem:)
38.
38.
tDr1v3r
36: Azon szétröhögném az agyamat, mivel a RockBand a GH szellemi folytatása... ugyanattól a fejlesztőtől. (és jobb is mint a GH, összekapkodott sz*r már azis...)
37.
37.
Horvi14
36.
36.
Horvi14
A Rock Band egy Guitar Hero másolat!!! :P:P:P
35.
35.
koffein
33:semmiseg, nem volt nehez.
34.
34.
damien!!!
Hát szerintem a Microsoft volt a legjobb de a Sony se volt rossz.
33.
33.
InGen
Nos, akárhogy is, köszi a 700 kommentet a Sonyhoz és a 600-at a MS-hez srácok, odabaszott!



:)
31.
31.
vktr51
psp-s mgs ja egyedül asdasdasdsdaasdsadsdasdaasdasd WTF
31.
31.
Doc.
18:azzal csak bemutatták hogy mire képes,szerinted ha kiadják a cuccot csak a vizet lehet vele legyezgetni?:)) Értelemszerüen játékokba fogják beleépiteni azt a technológiat
30.
30.
hakydakillah
28. te az elejétől fogva a Sony-t pártolod, úgyhogy nem kötekedem veled. Nekem mind2 konzolom megvan, úgyhogy semleges szemszögből néztem a dolgokat.

De lesz még a kritikusok által meghozott győztes kikiáltása, és ha a Sony-t kiáltják ki, meghajolok előtted.



29.
29.
vktr51
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...