E3 2009: Final Fantasy XIV Online infómorzsák

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A bejelentés után nem sokkal új információkat tudhatunk meg a Square Enix legújabb online játékáról, a Final Fantasy XIV Online-ról, amely PS3-ra és PC-re érkezik.
A bejelentés után nem sokkal új információkat tudhatunk meg a Square Enix legújabb online játékáról, a Final Fantasy XIV Online-ról, amely PS3-ra és PC-re érkezik.


A Square Enix mindig is értett hozzá, hogyan kell megalkotni egy nagyszerű játékot. A Final Fantasy sorozat esetében ezt már rengetegszer bizonyították, valamint a 11. epizóddal betörtek az MMO piacra is. A Sony konferenciáján megtudtuk, hogy nem csak a Final Fantasy XIII és Versus XIII készül a csapatnál, hanem egy új online játék is, szám szerint a 14. epizód költözik régi-új köntösbe. A bejelentést követően a Square Enix képviselője részleteket is elárult a játékról, mint például azt, hogy az új világ neve Hadeln, a kontinens pedig Eorza. Azt is megtudtuk, hogy sok változás lesz a régi MMO-hoz képest, a szakmák sokat fejlődnek és a harcrendszer is átalakul. Mindennél fontosabb lesz majd a megfelelő pontosság, már ami a harcot illeti. Új karakterosztályokat még nem jelentettek be, szóval egyelőre azokra kell számítani, amelyek az előző játékban voltak, valamint azon is gondolkodik a csapat, hogy majd az ottani karakterek átköltöztethetőek lesznek az új világba. Havidíjat természetesen fizetni kell majd, ám annak áráról még nem árultak el semmit sem a fejlesztők. A megjelenés 2010-ben várható, ám előtte lesz egy rövid ideig tartó beta teszt is.
11.
11.
Batri
8: a 14-et XIV-nek kell irni -.-"

és nem a 7volt online..először olvasd el a hirt is...
10.
10.
Naridar
Nos igen, XI-n van mit javítani, egyszer próbáltam ki és elég is volt. Amíg nem tudnak olyan játékot készíteni online is, mint az offline részek, addig rám ne számítsanak.
9.
9.
hydraxon
jaj bocs most olvastam hogy az online lessz mint a 7
7.
7.
jeti93
Csak reklámozzák eleget EU-ban meg US-ban is, és akkor mindenki játéka lesz, mert akkor feltörik a cracker bácsik úgy mint a wowot is.

(nem wowozok, de nem ítélem el :D)
6.
6.
norbeeMAN
na ez nem az én játékom lessz sajnos, a havidíj betenne nekem....
5.
5.
Aramisz93
#3: Ember nagy hülyeséget mondtál ... '-_-
3.
3.
pepsus
àlmodj királylány :P meg ameik mmo nem havis az alt szar. :-/
2.
2.
Raam989
Szevasz tommy93, üdvözöllek 2009-ben... :D
1.
1.
tommy93
Na kösz...Pedig azt hittem nem lesz havidijja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...