A Bethesda kezében az id Software

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A Betheasda anyavállalata, a ZeniMax Media felvásárolta az id Software céget, így az ő kezükbe kerültek az ígéretesnek tűnő játékok kiadatási jogai.
A Betheasda anyavállalata, a ZeniMax Media felvásárolta az id Software céget, így az ő kezükbe kerültek az ígéretesnek tűnő játékok kiadatási jogai.


Az id Software remek alkotásokkal kápráztatta el eddig a közönséget, ilyen volt pl. a sokak által kedvelt Doom vagy a Quake széria, valamint ők fejlesztik a legújabb Wolfenstein és Rage című játékokat is. A Bethesda remekül döntött, hogy felvásárolta a fejlesztőket, legalábbis az id Software fejese ezt állítja. Todd Hollenshead szerint ennek köszönhetően a csapat még jobb játékokat fog készíteni, mert meg lesz a megfelelő anyagi támogatásuk.
15.
15.
Aramisz93
#15: Elnézést. Baldur's Gate kihúzva. Ettől függetlenül ugyanugy szeretnék belől egy új részt :D
14.
14.
Aramisz93
#13: És az Elder Scrolls akkor miért nem a " régebbi arcok " játéka?:D Az sem egy mostani darab. Most sorolhatnám, hogy miből kérnék új részeket: Fallout, Baldur's Gate, Quake stb. De legyen ennyi elég :)
13.
13.
megalonagyix
mindkettő a maga nemében jó :)
12.
12.
megalonagyix
12# Quakenek teljesen más az univerzuma, az a régebbi "arcok" játéka, akik a nagy fegyvereket és a nonstop darát szeretik. Elder Scrolls meg az angol értő, mágia szerető, fejlődő nyugodt, békés természetűek csoportja.
11.
11.
princeps27
10 ez az inkább azt, jövőre már jönnie kell
10.
10.
X-Master
Inkább az Elder Scrolls 5-el foglalkozzanak! Nagyon várjuk!
9.
9.
laca009
hé és akkor végre jobb lesz a quake live is :D mert nagyon uncsi

de azért jó lenne egy quake 5 ugy hogy a cuccosokat igy fel vehetnél meg ilyesmi persze olyan nem kéne mint a vats a fallout 3-ból mivel akkor nem lenne igazi fps :D
8.
8.
megalonagyix
6# wolfensteint a raven fejleszti :D
7.
7.
megalonagyix
igen bocsi utána olvastam.. lesz megfelelő anyagi támogatás :D de attól csak jobb lehet :D
6.
6.
Mathia$
Nekem úgy tetszik a Rage és a Wolfenstein ahogy van, ne legyen fallout-os az más tészta és nem is nagyon jönne be ezeknél a játékoknál.
5.
5.
megalonagyix
4# már miért ne? "We will be bigger and stronger, as we recruit the best talent to help us build the landmark games of the future."
4.
4.
Chocho
#2: Az egyesülésnek semmi hatása a játékokra, így í Rage-dzset sem keverik össze semmivel...
3.
3.
megalonagyix
1# ezzel csak az a baj hogy egyszerre sokat kezdtek el csinálni :/ :D
2.
2.
megalonagyix
hujujuju :))) ha egy olyan fasza dolgot mint a Rage összekevernek gyönyörű grafikával és remek motorrol (ID) plusz jó kis történettel meg játékmenettel (Bethesda, Fallout 3) akkor abbol rossz nem sülhet ki :D
1.
1.
shooter1234
Az ID szovtver által fejlesztett játékok minőségével nem is volt semmi gondom, csak az az egy nem tetszett, hogy nagyon sok ideig fejlesztették ezeket a játékokat. De végülis a jó munkához idő kell. Remélem hogy most már felgyorsúl a játékok fejlesztése, de nem megy a minőség rovására.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...