Magyar irányítás alatt a Predatorok

  • Írta: billadama
  • 2009. július 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A Predator-széria kezdetét annak idején Arnold Schwarzeneggerrel a főszerepben láthattuk először a mozikban - azóta a ragadózok becsülete erősen megkopott.
A Predator-széria kezdetét annak idején Arnold Schwarzeneggerrel a főszerepben láthattuk először a mozikban. Azóta a sztár kormányzóvá avanzsált, a filmből pedig folytatás is készült egy szintén nagy volumenű sztár, Danny Glover közreműködésével.


Aztán hosszú ideig csend lett, míg két csúfos folt jelent meg a Predator-univerzum fényes egén, az Aliens vs. Predators, majd ennek a második része személyében. Hogy a predator név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez, ahhoz Robert Rodriguez szerint nem más kell, mint egy magyar ember, mégpedig az az Antal Nimród, akinek a Kontroll és az Elhagyott szoba is köszönhető volt.

A Latino Rewiews értesülései szerint a producernek annyira megtetszett Antal Nimród egyedi stílusa, hogy egyből úgy érezte, ő szerezhetné vissza a predatorok megkopott becsületét. Egyébként a jövő ilyenkor bemutatásra kerülő film, a ragadozók bolygóján játszódik majd, és eléggé karakter központú lesz. Végre megtudjuk, hol laknak a vadászok, és talán a személyiségüket is jobban megértjük majd. Minden esetre már ráférne a szériára egy újabb kultikus darab.
21.
21.
terenceHill
én olvastam a predator és az alien vs predator könyveket is. na azok igencsak benne vannak a történetben. És a predatorok gondolatát is olvashatod és úgy már ismered is őket. Úgyhogy aki arra panaszkodik, hogy nem ismeri őket, akkor ugorjon neki a könyveknek és láss csodát majdnem mindent tudsz róluk meg a háttértörténetről. az avp filmekkel az a gáz(amúgy tetszett a 2.-ban hogy végre foglalkoztak az igazi háttértörténettel :D ) hogy nem a jövőben, az alien 4 után kb 50-100 évvel, hanem most játszódtak. a könyvekben olyan a hangulat végig, mint a az aliens (Bolygó neve:halál)-ben.

na ha majd legalább olyan lesz a film hangulata, mint bármelyik könyv, akkor tapsolok, addig csak hálivúdi csicsmicsa mozi akció blődség.
20.
20.
bence9
ebből kíváncsi vagyok mit hoznak ki.
19.
19.
Harkat
A hírek alatt miért egy Alienes kép van ha ez Predator hír? :) Meg itt is egy AvP -s kép kitéve.
18.
18.
princeps27
azért az lehet jobb lett volna hogy Budapesten harcolnak a predatorral és a végén az a csuklyás geci a kontrollból a metró elé löki - na jó csak vicceltem de az első rész kegyetlenül túl lett játszva
17.
17.
megalonagyix
imádom ezt a képet.. ahogy maga a Predatort :D
15.
15.
kratos83
9*ma reggel hattol itt dekkoltam a gépnél arra vártam ls paff holnap lesz az eredmény hirdetés

14.
14.
LonGleY
Helyesírási hibából is csak egy szúrt szemet: a "mindenesetre" szó egyben írandó.
13.
13.
LonGleY
Meglepő volt ilyen korrektül megfogalmazott mondatokat olvasni itt a GK-n, látszik is, hogy nem a szokásos, kétes tehetségű hírírók műve, ahogy ezt a fejléc is igazolta. :]
12.
12.
d15a5t3r
11 Na ennek örülök! Az első rész fenomenális volt, a második is aratott. De ha igaz a hír, ütni fog a 3. is. Saját környezetükben vadásszák le a behatolókat. Kíváncsi lennék a kultúrájukra, életterükre,... Remélem nem lesz atom akciódús, hanem inkább kíméletlen lelki terrorban tartják a földjükre tévedt embereket. Apránként bomlasszák szét a józan ítélőképességüket... Muhahaaa!!!

11.
11.
simon 555
nemtom mien lezs nem ismerem ezt a csávot:)

de nekem tecettek az AvP-k is:D
10.
10.
maxxtro
fasza film lesz , reméljük :D xD
9.
9.
Daks
Este lesz sorsolás, max holnap délelőtt :) kitartás
8.
8.
klemid
7: Ennek nem itt a helye! Amugy tnap kellett volna lezáródnia. De lehet rosszoltugyuk nemtom...
7.
7.
Zakharov
prototypre-ot mikor sorsolják már?
6.
6.
Kyuubi
Az AvP filmek után tényleg jó lenne valami élvezhető darab.
5.
5.
Takuma Sato
Nem tom. Naon érdekesnek hangzik, hogy egy magyar irót kérnek fel ilyesmire.

Majd meglátjuk a végeredményt, és remélem eltudjuk könyvelni, hogy a magyarok igen is képesek valamire, és nem csak a rosszat fogják rólunk hallani.
4.
4.
klemid
Nah erre kiváncsi leszel!
3.
3.
driftking15
Azért nem voltak jók az utóbbi filmek,mert túl sokat mutattak,szinte már ők voltak a jók,és az emberek a rosszak.A régi Schwarzeneggeresbe néha feltűnt,és izgalmas volt,hogy csak éppen pár pillanatra láttuk.Ez folytatódott a 2.ben is.Az Alien VS Predator első része tetszett,de már kezdett ott is romladozni az egész,a 2 meg...arról ne beszéljünk :D
2.
2.
thelegendary
Én úgy halottam remake lesz! :) De ez a forgatókönyv ígéretesebb! A Predatorok szövegére kíváncsi leszek! :) vajon feliratozzák? :D

Krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1.
1.
Giga0509
Remélem nem rontják el.Bár az 1et úgy se lehet fölülmúlni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...