Aliens vs. Predator: Requiem

PSP-exkluzív TPS-játék a készülőfélben lévő Aliens vs. Predator 2 alapján. A fejlesztést az eredeti játékokért felelős Rebellion végzi.
Típus: Horror, TPS

Visszatérhet az Aliens vs. Predator

A Rebellion Developments illetékese egy interjúban mesélt arról, hogy csapatával erősen kötődnek az Aliens vs. Predator univerzumához, így szóba jöhet a folytatás is. Elképzelhető, hogy már fejlesztés alatt van?

Frissítve: De mi az az Alien: Isolation?

Minden bizonnyal egy új Alien-játék címe az az elnevezés, amit a Twentieth Century Fox védetett le nemrégiben. Egyelőre egy tippünk van: ez lehet a The Creative Assembly-féle adaptáció.

Magyar irányítás alatt a Predatorok

A Predator-széria kezdetét annak idején Arnold Schwarzeneggerrel a főszerepben láthattuk először a mozikban - azóta a ragadózok becsülete erősen megkopott.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző listánk - röviden a felhozatalból: Crysis, Assassins Creed, Kane & Lynch, Blacksite, Medal of Honor...

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!

Újabb Aliens vs. Predator készül

A 2004-es Alien vs. Predator folytatása az idei év végén kerül mozikba: az Aliens vs. Predator természetesen játék formájában is tiszteletét teszi majd.