Tron: Legacy lesz az új film címe

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem is oly rég mutatták be az első rossz minőségű előzetest az akkor még Tr2n címet viselő filmből, amely az 1982-es alkotás folytatása lesz. Most kiderült a végleges cím.
Nem is oly rég mutatták be az első rossz minőségű előzetest az akkor még Tr2n címet viselő filmből, amely az 1982-es alkotás folytatása lesz. Most kiderült a végleges cím.


Sok rajongója akadt az 1982-ben készült filmnek, amelyben a főszereplő egy számítógépes világba kerül, ahol megannyi veszély leselkedik rá. Ennek 2003-ban elkészült a "folytatása" egy videójáték formájában, amelyet sok játékos megkedvelt, köszönhetően a Monolith remek munkájának. Nem is oly rég bemutatták a valódi folytatásként készülő film előzetesét, amely akkor még Tr2n néven volt ismert, ám azóta kiderült, hogy az akkori trailer csak a filmgyártó fejesek elkápráztatására készült, s most ennek a videónak a javított változata vált megtakinthetővé, s mostmár a mozi hivatalos címe Tron: Legacy.
17.
17.
Optimus Prime
A Disney filmek nagyja - 99% - tényleg maszlag és giccs. Én se tudnám megnézni a mai filmjeiket, még a 20 évvel ezelőttiek. Ám a TRON ez alól kivétel, és remélem ez igaz lesz az új filmre is. Vérre és keblekre valóban ne számítsunk bár az utóbbi nem kizárt. Persze remélem csak stílusosan, mint a TRON 2.0 játékban Mercury. :P
15.
15.
megalonagyix
Én láttam, tényleg jó. Az első komolyabb scifik között volt ;) (azt hiszem Star Trek volt az első 1966 körül) a játék is nagyon jó ám.
14.
14.
tjames
Szerintem ezt a filmet az nem várja, aki még meg sem született az első film megjelentekor. Mondjuk sokan vannak így, mert '82-es film :) Nekem volt szerencsém még a nyolcvanas években látni, és akkor nagyon bejött. Nemtom most rászánnám e magam, mert lehet csalatkoznék, mivel bizonyosan az emlékeim is megszépültek már, s a technika is csak szánalomra méltó lenne. Ezt nem akarhatom. Láttam az első részt nem egyszer.... én most már erre az új részre vagyok kíváncsi! Én várom!
13.
13.
bledzer
viszont azt se felejtsétek hogy a walt disneyn belül is külömböző emberek készitenek külömböző filmeket.. sszooval megéri adni neki egy esélyt
12.
12.
HomoLudens
Nem a vér és csöcsök miatt lesz jó egy film. A waltdisnivel az a bajom hogy régen még talán volt egy két jó megmozdulásuk, de mostanában minden filmjük langyos limonádé. Jól megszokott elemek trükkök poénok eldurrogtatása a végén valami nyálas mondani valóval.

Én is a "nagyok" közé tartozom és nagyon szeretem a meséket, de a waltdisnie ben mostanában folyamatosan csalódnom kellett. Amerikai rózsaszín cukormázas bullshit.
11.
11.
bitbandita
Amúgy látta itt valaki az elő részt? Csak mert az is Walt Disney produkció... ha el lesz szúrva, az nem a forgalmazó miatt lesz.
10.
10.
Karidzs
12: Jaja ezt mondom én is. Viszont aki komolyabb harcokra vár az csalódni fog. Manapság boldog-boldogtalan megnézheti a 300 at vagy a Transormers2 őt, és kezd szokássá válni a levált testrész a filmek többségében. Így lehet eladni. Rombolni köll evvan :D

Viszont ahogy a Trailerben megborult a motor az csillagos ötös, szóval élettelen dolgok biztos fognak hullani...mint a Transformers ben is.
9.
9.
Karidzs
Jaja, sajnos a "waltdisney" miatt lehet a nagyok számára felejtősebb lesz...vegyük csak a mostani Boszorkány hegy-es filmet. Mindenesetre látványban nem lesz hiány. Bár ha jól emlékszem az első részben sem volt vér, meg csöcsök, szóval most minek lenne...mondjuk bírnám hööhöhöhöhö :D
8.
8.
HomoLudens
waltdisnie szóval felejtős
7.
7.
ngage
Ez AZ tudtam, hogy lesz már vártam.... A régi is tecet+ ez is fog.
6.
6.
gerappa
Emlékszem, kispöcsös koromban nagyon tetszett a film. És arra is emlékszem hogy nem csak a motorokról meg a falakról szólt a dolog.
5.
5.
Optimus Prime
Hú, ez brutális lesz! És a cím is korrekt lett. Hihetetlen mennyit fejlődött a CGI 25 év alatt. Remélem lesz olyan jó, mint az első film és azt követő játék.

Aki nem látta, ismeri a '82-es filmet ajánlom. DD 5.1-ben brutális a light cycle harc! A játék szintén ütős a filmes szinkronhangok miatt no és persze Mercury miatt.
4.
4.
Harkat
Na ezt a filmet se fogom megnézni az tuti.
3.
3.
Ghost
Nem nem, komoly sztori volt az első részben is, a motoros rész csak egy kis játék, egy érdekesség. Mondjuk a 80-as években nagyon ütött, de most sem lehet rossz. A történetről még nincs pontos infó, de szerintem nem lesz rossz. Bízom benne.
2.
2.
laca009
és miröl fog szolni a film? 4 motor elindul egy négy szögü pályán és be kell keriteni egymást vagy mi? mert én csak azzal a kisebb játékkal játszottam...
1.
1.
Kocsis92
Tetszetős jófélének tűnik, mindig is bírtam ezeket a fénymotorokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...