Újabb Lionhead Studios reklámoldal

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A tegnapi Che Guevara reklám után ma egy újabb forradalmár ékeskedik a Lionhead Studios honlapján, aki nem más, mint a jól ismert Maximilien Robespierre.
A tegnapi Che Guevara reklám után ma egy újabb forradalmár ékeskedik a Lionhead Studios honlapján, aki nem más, mint a jól ismert  Maximilien Robespierre.


Tegnap még a kubai forradalmár arcképe volt a honlapon, ma pedig már Maximilien Robespierre látható a Lionhead oldalán. A francia úriember is híres forradalmár volt a 18. században, s a század végéhez közeledve kivégezték. Ma már egy 5-ös szám látható Robespierre arcképe mellett, holnap pedig ismét egy újabb ismert alakkal áll elő a cég. Egyre kíváncsiabban várjuk, hogy megtudjuk az igazságot Peter Molyneux következő nagy dobásáról.
46.
46.
drat576
45.
45.
Oliver S96
ki az az Emma Goldman? róla még nem hallottam
44.
44.
drat576
szerintem 1értelmű a jelentés: valami zseniális, forradalmi új alkotásról lesz szó (vagy legalábbis ezt táplálják belénk)
43.
43.
AKI94
Na kezdem azthinni hogy csak azért vannak a képek hogy gondolkozzunk vajon mi lehet :D
42.
42.
Giga0509
Na most már komolyan kezdek kíváncsi lenni,már csak 3 nap! :)
41.
41.
drat576
Arisztotelész..hmm hát ő is úttörő volt, csak szellemi téren
40.
40.
drat576
Petőfi nem volt sosem forradalmár, max a hajlamai =)
39.
39.
Oliver S96
bírnám ha holnap Petőfi lenne kint :D
38.
38.
zola2000
37: na jó, mindegy is, egyszer pl letömeggyilkosoztam "szent" I. István királyt, mert az is több tízezer embert öletett meg, akik nem voltak hajlandóak megkeresztelkedni...
37.
37.
Petike x
OK, akkor ott van Robespierre, ennyi erővel ő is megfelelne a "tömeggyilkos" kategóriádnak. Miért nem ellene hőbörögsz, hogy ilyen embert szégyen kitenni? Talán mégis csak kommunista-elfogultság?



Én sem azt mondom hogy Che mekkora nagy arc lett volna, ehhez nem is tudok róla eleget, csak azt mondom hogy a történelem nem ilyen fekete-fehér, hogy szörnytegekből és hősökből állna. Még az olyan túldémonizált emberek esetében is, mint Hitler és Sztálin, túlzás lenne ezen felháborodni hogy egy weboldalra kitették az arcukat és egy idézetüket, valamire utalva.



Lehet hogy Robespierre-nek és Che-nek súlyos háborús bűnei is voltak, (mint a legtöbb történelmi alaknak aki nem kimondottan a pacifizmusáról ismert), és Lincoln sem az a szent volt mint az amerikai pop.kult.-ban, de itt most a hangsúly azon van, hogy az eddigi három embernek volt egy karizmatikus élete, egy közös nevező, ami vagy a haláluk körülményei, vagy a "forradalom", (bár Lincoln inkább volt ellenforradalmár), és ez utal a következő Lionhead játék tartalmára.



Ami valószínüleg nem a tömeggyilkosságról fog szólni.
36.
36.
zola2000
Che Guevara is tömeggyilkos, csak annyi a különbség, hogy nem milliók hanem "csak" kétezer ember végeztetett ki...
35.
35.
Petike x
34: OK, közben rájöttem hogy Hitlerrel benéztem. Ciki.



A lényeg az hogy ezek között van három zsarnok uralkodó akik a külömböző személyes rigolyáik alapján milliókat irtottak ki, és egy aki önként, elvből állt ki egy idegen ország érdekében, és az életét is adta érte.
34.
34.
Petike x
29: Mao, Sztálin, Hitler, Che Guevara...

Ja, tényleg semmi külömbséget nem látok... Elvégre mindegyik kommunista volt, innentől meg már tökmindegy hogy melyik hogyan élt, miről ismert, kommunista=tömeggyilkos.



VaGy mÉgSeM??!4!44!
33.
33.
drat576
én nem törném szét, eladnám :) amúgy helyes a hozzáállás, jöjjön minden platformra!
32.
32.
Giga0509
31:én nem védem,csak utálom ha vki olyanokat ír h széttörné az xboxot stb.De mind1,egyébként ha jön akkor kívánom jöjjön pc-re is.PS3-ra is.
31.
31.
drat576
28: ki mondta hogy utálok én bármiféle konzolt is, nyugi, nincs nekem semmi bajom semmivel, amúgy miért kell ennyire védeni valamit, nem ettől dől el hogy mi lesz a lionheadnél, de hogy boxra lesz az tuti =) peace hombre
30.
30.
zola2000
Bár ha tényleg az lesz, hogy vissza kell menni a multba, és ezeket az embereket kell likvidálni, így megmentve több százmillió ember életét, akkor nem szóltam...
29.
29.
zola2000
25: Az ilyen embereket mint Mao, Sztálin, Hitler, Che Guevara stb már elítélte a történelem, nem kéne mentegetni egyiket sem, az meg hogy a Lionhead ilyen "embereket" rak ki, finoman szólva is botrány...
28.
28.
Giga0509
26:na szted? egyébként sem volt vicces,szánalom hogy valaki azért utálja az xboxot mert nem jön 1 játék a pc-re -.-"



25:ez most 19-es kommentre ment?
27.
27.
drat576
26.
26.
drat576
24: csak nem a box zúzásra görbült le a mosoly? =)
25.
25.
meridarider
Ha Che Guevarára azt mondod hogy tömeggyilkos akkor mondhatnád az előbb felsorolt magyarokra is... olvass utána ki volt az az ember és mit tett a forradalmár nem tömeggyilkos csak te egy betokosodott szánalmas ember vagy aki nem lát tul trianonon és arrol meg hogy kommunista arrol annyit hogy aztsem tudod mi az a kommunizmus akkormeg mit dumálsz bele...

bocs az offért

az eddigi munkája tényleg igényes volt remélem megtartja ezt a tulajdonságát:)
24.
24.
Giga0509
22:igen tényleg nagyon humoros vagy -.-
23.
23.
lajos123


drat576 ez nagyon nagy volt XDXDXD

szerintem olyasmit takar ez a dolog, hogy forradalmi lesz a bejelntés, bár a Natal után mi jöhet? :D
22.
22.
drat576
nekem az tetszene ha utsó nap Molyneux az egyik kezével egy Xboxot verne szét egy kalapáccsal a másikban meg egy zászló lobogna: PC - Fable 2 special edition =) persze ez nem túl valószínű hogy bekövetkezik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...