Microsoft

Korunk egyik legismertebb vállalata, amely főleg a a különböző programok készítésében jeleskedik, de neki köszönhetünk különböző technológiák kifejlesztését is.
Típus:

GC 2015: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Alig egy óra múlva kezdetét veszi a Microsoft gamescomos konferenciája, amelyen olyan játékok kerülnek terítékre, mint a Quantum Break, az új Crackdown, a Halo 5 vagy a Scalebound.

E3 2015: Phil Spencer komoly dolgokat ígér

Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre elmondta, az idei E3-on sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak majd a belsős fejlesztésű játékok, így számíthatunk egy-két meglepetésre.

E3 2015: Az MS-nél a játékokon lesz a hangsúly

Phil Spencer a Twitteren erősítette meg, az idei E3-as játékkiállításon is a játékokon lesz a hangsúly, a középpontban pedig nem a virtuális és kiterjesztett valósággal kapcsolatos bejelentések lesznek majd.

Heti hírösszefoglaló - 29. hét

A hét legfontosabb eseménye talán az volt, hogy elindult a Destiny bétatesztelése, igaz, egyelőre csak PlayStaion-platformokon elérhető. Emellett még mindig tart nyereményjátékunk, melyhez nem késő csatlakozni.

Bezár az Xbox Entertainment Studios

A tegnap bejelentett óriási Microsoft-leépítés keretében az Xbox Entertainment Studios is bezárásra kerül. Szerencsére a megkezdett projecteket még befejezik, és a Quantum Break élőszereplős részét sem érinti a leállás.

Frissítve: 18000 fős Microsoft-elbocsájtás

A 2009-es, 5800 fős leépítésre nosztalgikusan tekintünk vissza, miután a Microsoft bejelentette idei terveit az átszervezés és az optimalizálás jegyében. A vállalat ugyanis összesen 18000 főtől válik meg idén.

Virtuális E3-at tervez jövőre a Microsoft

Egy pletyka szerint hatalmas áttörést készít a Microsoft a 2010-es E3-ra, amelynek köszönhetően azok is élvezhetik a konferenciát, akik nem látogatnak ki a rendezvényre.

DirectX 11 - A látvány újabb lépcsőfoka

Egyelőre keveseknek adatik meg az a lehetőség, hogy élőben is láthatja a DirectX 11-et, ám az új techdemot mindenki szemügyre veheti.

Újabb Lionhead Studios reklámoldal

A tegnapi Che Guevara reklám után ma egy újabb forradalmár ékeskedik a Lionhead Studios honlapján, aki nem más, mint a jól ismert Maximilien Robespierre.

Vajon mi a Lionhead következő projektje?

Érdekes dologra bukkanhattak azok, akik ma a Lionhead honlapján böngészték, ugyanis a főoldalon az egykori kubai forradalmár, Che Guevara tekint vissza ránk.