A legfrissebb hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 28.
  • Toplista
Link másolása
Ezúttal sem lepődtünk meg a tíz legkeresettebb játékon, a dobogós helyezéseket pedig már egyenesen unjuk is - tessék valami mást is vásárolni!
Ezúttal sem lepődtünk meg a tíz legkeresettebb játékon, a dobogós helyezéseket pedig már egyenesen unjuk is - tessék valami mást is vásárolni!

   

World of Warcraft, Sims 3, Harry Potter - hetek óta ez a recept, s a toplista többi szereplőjének is jó ideje bérelt helye van a legjobb tíz között. A Call of Duty, a Grand Theft Auto és a Counter-Strike mellett talán a Star Wars: The Force Unleashed teljesítménye nevezhető kiugrónak, de inkább akkor dícsérnénk, ha a játék egy hétnél tovább bírja ilyen mezőnyben.
  1. World of Warcraft (Prepaid Card)
  2. The Sims 3
  3. Harry Potter és a Félvér Herceg
  4. Wii Sports Resort
  5. Call of Duty: World at War
  6. Grand Theft Auto IV
  7. Star Wars: The Force Unleashed
  8. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  9. Counter-Strike: Source
  10. Pokoli szomszédok 3: Az ördög nem alszik
38.
38.
Kellerman
36. Rajtad kívül mindenki értette sztem.Mint minden játéknak a Simsnek is megvan a gyönyöre. De ha minek sims mert az életben megcsinálod ugyan azt és nincs kedved még1x akkor minek a SimCity ha az építészek úgyis megcsinálják ezt is és nem lesz kedvük ezért játszani a játékkal?.. Logikus hogy van kedvük mert gyönyörű átélni újra azt amit már 1x megvalósítottál bár a Simsnek nem ez a lényege.Ez csak egy játék mint a Call of Duty és a többi.
37.
37.
zola2000
A wiisports resort, lassan már kiérdemli a magyarországon legjobban fogyó konzoljátéka címet. Mindezt egy olyan gépen amire sokan azt mondták hogy nincs elterjedve magyarországon.
36.
36.
Killerbee
29: Minek adnak olcsobban ha igyis veszik dogivel? Nem szeretetszolgalat.
35.
35.
Unrad
#33 Te mi a szarról beszélsz? Zagyvaság amit leírtál.





#34 Én megértem hogy valaki játszik vele, de én kinyilvánítottam a véleményem, mert ügye a kommenteknek ez a lényege......ember.
34.
34.
orange
LOOL



Ez csibefos! Egy játék se jön be, kivéve a kéttéjá
33.
33.
ssominho
33. ne erőlködj Unrad nem képes felfogni...:)
32.
32.
Kellerman
29. Látom neked sem volt gyerekszobád...

Te gyerek korodban mivel játszottál? gyufával? mondtad anyunak: Ne vegyél távirányítós ferrarit nekem karácsonyra mert az igazi nagyon drága volt és ez nem ér annyit hogy szétt verjem a legoval...Gyerekek ez a szórakoztató ipar átka?
31.
31.
Kellerman
23: Az Alkonyat egy nagyon jó sorozat, de inkább olvassátok mint nézzétek!!
30.
30.
Mikáj
1. 18: Én azt hallottam, hogy Magyarországon a Nintendo Wii kiemelkedően keresett konzol.



2. 29: A The Sims játékoknak véleményem szerint az a lényege, hogy olyan vicces vagy durva dolgokat is kipróbálhatsz a családodban, ami a valóságban normális embernek meg sem fordulna a fejében.

Játéknak számít, akkor nem sorolták volna közéjük ;) A GameKapocs szerkesztői meg nem hiszem, hogy nem lennének 100%-osak ilyen téren ;)

29.
29.
MrDeathless
nem tudják ezek mia jó első 3 kapásból tré :D:D
28.
28.
Unrad
#28 Csak arra jó hogy csinálj egy virtuális családot. Nem tudom hogy kinek szórakozás as, hogy amit a valóságban nehezen elvégez (mert a család, ügye viszi a pénzt) azt még 1x a gépen is megcsinálni. Ez abszurd. És hidd el az a 100% aki nem tekinti ezt a szart játéknak, mert az is biztos hogy csak kihúzzák az emberek zsebéből a pénzt, és adnak nekik egy sims 2-t csab több cuccal. Szóval maradjunk reálisak. Egy kibaszott DLcben is meg lehetett volna oldani. fele ennyi pénzért.
27.
27.
ssominho
22. ne légy hülye... arra céloztam h te azt mondtad h a sims nem játék. aki ilyet ír nem lehet teljesen 100%os de nemis vártam h felfogd:)
26.
26.
Gael
23:szerintem a 8. helyen tanyazo WoW kieg tukrozi huen a WoW helyzetet.Ez a Prepaid Card baromsag csak valami fel legalis trukkozes.Csodalom is,hogy mas jatekok kiadoi miert nem szolnak fel ellene.Rontja a statisztikakat.
25.
25.
AKI94
24: nem biztos hogy jobb csak valszeg tobben letoltik a WaW-ot vagy akár a CSS-t :)
24.
24.
zgreen
Pokoli szomszédok 3: Az ördög nem alszik azt sem tudtam hogy ennek van 3ik resze :))
23.
23.
zola2000
Kösz a listát, jó látni, hogy a wow, a sims, a HP, a WiiSports: Resort jobb játékok, mint a cod, a gta, a force unleashed, vagy éppen a Counter Strike...
22.
22.
Tilla25
Nem tudom hogy a világon egyátalán van e másik olyan ország ahol a WOW ennyire piac vezetö lenne. Sims 3-at megértem hogy az benne van az elsö 3-ba mert az mégis csak a lányok kedvence és apucit kockásra kaparnák ha nem venné meg. ( pl. ott van az alkonyat. Még a 2. részét be sem mutaták, de tegnap bejelenteték az ötödik részét. Már egy picit unom hogy már lassan az egész film világ és film fórum csak az alkonyatról szól. Lányokba mindig is jó üzlet volt, szerintem a Titanic is azért lett annyira sikeres)
21.
21.
Unrad
#9 És min gondolkodjak? Mert a Szims-re nemigazán illik a túlzott agyhasználat. Az 1. sims-óta a játékmechanizmus nem változott, kb. olyan mint az nfs. Ha gondolkodni akarsz akkor ott a matematika, vagy egyéb tudományág, mert oda kell.
20.
20.
Spider925
#18 ugyan, dehogy spórolnak. csupán lassan 1 éve kint van a játék :P Serial nélkül nem tudsz eredetin játszani. ezek csupán az új játékosok ;)
18.
18.
geri q
öcsém még mindig fent van a jó öreg 5 éves couter strike source...

az meglepett



viszont ami még meglepett az a gta IV báár szerintem nem éppen a pc-s verziókra gondoltak :D



jah és most őszintén ki vette meg a fórumozók közul a pokoli szomszédot? (elég gyökér játék)
17.
17.
Tilla25
Azon lepödöm meg hogy itt van a Wii Sports Resort. Nem gondoltam volna hogy ennyi Wii tulaj van magyarországon. Viszont már örömel látom hogy a WoW, maga a játék kezd vissza esni. De az is lehet hogy a gyerekek már spórólnak a következö részre.
15.
15.
DanThomas
lista a'la DanThomas:

játék(db)

1. World of Warcraft (Prepaid Card) (2000)

2. The Sims 3 (10)

3. Harry Potter és a Félvér Herceg (9)

4. Wii Sports Resort (8)

5. Call of Duty: World at War (7)

6. Grand Theft Auto IV (6)

7. Star Wars: The Force Unleashed (5)

8. World of Warcraft: Wrath of the Lich King (4)

9. Counter-Strike: Source (2)

10. Pokoli szomszédok 3: Az ördög nem alszik (1)
15.
15.
Dinosaur
14.
14.
DanThomas
ez már lassan mű listának tűnik, mer KI VESZ ENNYI HP6OT?! meg a sims fanok is jó sokan vannak, hogy ennyien veszik, és időben is pont beosztják, hogy minden héten/hónapban 2. legyen
13.
13.
Kocsis92
13: ja sztem is ilyen 10-20 darabok ezek mind :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...