A Zenimax médiacsoport megkapta a Prey jogait

  • Írta: Daks
  • 2009. szeptember 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Prey végigjátszása után megjelent üzenet óta tudjuk, hogy Tommy kalandja egyszer folytatódik majd. Az évek során nem sok előrelépés volt - egészen eddig!
A Prey végigjátszása után megjelent üzenet óta tudjuk, hogy Tommy kalandja egyszer folytatódik majd. Az évek során nem sok előrelépés volt - egészen eddig!

A játék eddigi tulajdonosa, a 3D Realms 2006-ban jelentette be hivatalosan, hogy a Human Head Studios-nál már készül a Prey 2, majd rá egy évre egy irodatűz miatt csaknem odaveszett minden eddigi munka. Ezt követően nem nagyon volt hír a játékról, most viszont a Bethesda és id Software cégeket is birtokló Zenimax médiacsoportnak sikerült megszereznie a márkanevet, így mostantól ők gondoskodnak a folytatásról is. Azt egyelőre nem tudni, hogy az eddigi fejlesztők csinálják-e a Prey 2-t, vagy az egész átkerül-e házon belülre, de reméljük nem nagyon húzódik el a megjelenés!
9.
9.
crytek
Ezt most találtam Prey 2006 digitális kulcsot lehet venni!

https://www.play-asia.com/prey-2006/13/70ahfh
8.
8.
Dcrysis02
Itt csücsül a polcomon az első Prey. Nem játszottam ki. Nem késztetett semmi sem hogy végigvigyem. Azt mondom mint Scoo: Jöhet, de ha mégse, az sem tragédia.
6.
6.
Takuma Sato
Tetszett a Prey,de sajna nem tudtam kitolni , mert behányt a gépem, oszt sokáig nem is volt. Oszt hagytam busba.
6.
6.
Bloodrose
A Duke Nukem még nem halott. :P
5.
5.
Optimus Prime
Legalább így van remény, hogy nem jut a Duke Nukem sorsára. Bár, ha mégse lesz folytatás, nem akkor katasztrófa, mint az Advent Rising esetében. :(
4.
4.
drat576
nekem annyira bejött az 1 hogy egyhúzóra kitoltam :) jöhet a kettes!
3.
3.
pjoco
Unalmas! Rohadt hangulatos játék volt nekem nagyon tetszett elég ritka nálam hogy egy játékot 3-4-szer is kivigyek pedig a Prey-t kivittem!

Alig várom a folytatást!
2.
2.
Scoo
Nekem tetszett, jöhet a folytatás. Mondjuk ha nem lesz, az se tragédia.
1.
1.
d15a5t3r
Egész jó kis game volt a Prey, csak egy idő után unalmassá vált. Nem is játszottam végig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...