Új játékon dolgoznak a Titan Quest alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 11.
  • Hír
Már több, mint egy éve bezárt a Titan Quest játékokat fejlesztő Iron Lore, azonban a srácokról nem sokat hallottunk azóta. Most új csapattal, új játékon dolgoznak.
Már több, mint egy éve bezárt a Titan Quest játékokat fejlesztő Iron Lore, azonban a srácokról nem sokat hallottunk azóta. Most új csapattal, új játékon dolgoznak.Arthur Bruno és Eric Campanella vezetésével új cég alakult a volt fejlesztőkből Crate Entertainment néven. A srácok a minap egy interjúban árulták el, hogy új játékon dolgoznak, amely kizárólag PC-re fog megjelenni, megvásárlása pedig csak digitális úton lehetséges, a normális bolti árnál jelentősen olcsóbban. A program valószínűleg egy Titan Questhez hasonló Diablo-klón lesz, sok akcióval és némi szerepjátékos beütéssel. A Crate nem fűz nagy reményeket a projekthez, maguk is bevallották, hogy ilyen alacsony költségek mellett, a marketingkampányt finanszírozó kiadó nélkül teljesen elégedettek lennének a Titan Quest eladásainak tíz százalékával.
1.
1.
sunstreaker
na ez jó hír, én sajnálom az iron lore-t , sztem a titan quest naggyon jó játék, persze nem annyira mint a diablo II , de a D III - ig méltó utodja a DII-nek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...