Titan Quest Mobil, Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A Titan Quest érdekessége, hogy szakít az eddigi RPG-kben megszokott fantasy környezettel, és az ókorban, egészen pontosan Görögországban és Egyiptomban fog játszódni.
1631862023

Két ingyenes játékkal ünnepel a THQ Nordic

Ma este egy kiadós műsorral ünnepli majd a THQ Nordic a tizedik születésnapját. Az eseményen hat új játékot is bejelentenek, de az osztrák kiadó már most megkezdte a rajongók kényeztetését, így két ingyenes játékot is kaptunk.
1557576020

Friss kiegészítőt kapott a Titan Quest

A Titan Quest 2006-ban jelent meg, de még mindig jönnek hozzá expanziók. A legújabb az Atlantis, a harmadik nagyobb bővítmény lesz, amely egy rejtélyes vízalatti birodalomba kalauzolja a játékosokat.
1533060000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az ínséges júliusnak, a következő hónap már jóval termékenyebb lesz játékmegjelenések terén. Erre már a heti megjelenési listánk is elég bizonyítékot szolgáltat, csekkoljátok!
1528448418

Júliusban érkezik Switchre a Titan Quest

Noha a PS4-es és Xbox One-os változat már március óta elérhető, a Titan Quest Switch-portján még tovább dolgozott a fejlesztő. Most már tudjuk, hogy a hibridkonzolra július végén fut be a klasszikus akció-RPG.
1521615607

PS4-re és Xbox One-ra is befutott a Titan Quest

Csaknem 12 év PC-s pályafutás után konzolokra is megérkezett az Iron Lore akció-RPG-je. Az átdolgozott textúráknak hála a látványon is sikerült javítani, tartalmilag pedig a teljes kiadással van dolgunk.
1521486000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.
1513192320

Konzolokra is megjelenik a Titan Quest

Úgy tűnik, a THQ Nordic lát még potenciált a 2006-ban megjelent Titan Questben, a játékhoz ugyanis nemrég megjelent egy új kiegészítő, jövőre pedig konzolos változatokat is kap majd.
1511024436

Tíz év után kiegészült a Titan Quest

Tizenegy éve jelent meg az Iron Lore nagy sikerű akció-RPG-je, majd egy évvel később az első és egyetlen expanziója. A játék jogai később a THQ Nordichoz kerültek, amely még lát fantáziát a játékban. Már elérhető az új DLC.
1472724000

Megérkezett a Titan Quest - Anniversary Edition

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Titan Quest, így a THQ Nordic időszerűnek látta kiadni a Titan Quest - Anniversary Editiont, ami egyszerre tartalmazza a Titan Questet és a Titan Quest: Immortal Throne-t is.
1366700400

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.