TGS 2009: 12 nagyobb csapat támogatja a Natalt

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft is eldicsekedett a Natalt övező fejlesztői rajongásról: az új technológiát már gyakorlatilag az összes nagyobb kiadó támogatja, s új projektek is bőven várhatók.
A Microsoft is eldicsekedett a Natalt övező fejlesztői rajongásról: az új technológiát már gyakorlatilag az összes nagyobb kiadó támogatja, s új projektek is bőven várhatók.



Ahogy arról már beszámoltunk, a Fable 3 valószínűleg támogatni fogja az új eszközt, azonban az akció-szerepjáték házon belüli fejlesztés, az igazi küzdőtér pedig a third-party cégek környezetét jelenti. Úgy tűnik, a Microsoft meggyőző produkcióval állt elő a nyár folyamán, legújabb bejelentésük szerint tizenkét nagyobb kiadó bizalmát élvezik. Natalra fejleszt vagy fog fejleszteni az Activision Blizzard, a Bethesda, a Capcom, a Disney Interactive, az Electronic Arts, a Konami, az MTV Games, a Namco Bandai, a Sega, a Square Enix, a THQ és a Ubisoft is - ezek után nehéz elképzelni, hogy a technológia kihasználatlanul maradna.
10.
10.
zola2000
Szerintem sem lesz jó ilyen játékokhoz a natal, wiin is pl az fpsek, tpsek nagyon jók wiimote-nunchuckal, de ott is az analóg karral megyek, pointerrel (a tvre mutatva) célzok, de natallal asszem egyiket sem lehet (szerintem a célzás ujjal (?) sem lehet pontos), még wiin is ahol van analógkar, dpad, gombok, pointer és mozgásérzékelés is elég sok játék van, ahol a classic kontrollerrel lehet normálisan játszani, pl a tatsunoko vs capcom, tony hawkok stb.
9.
9.
bledzer
Inkább maradok az egér billnél. Nagyba Natalozol és bejön a nagyi... sztem azolnnal fogja hvni a gyogyósokat hogy pakoljanak be egy kényszerzubbonyba és tömjenek meg nyugtatóval XD
8.
8.
Roger Ramjet
8:A Fable 3 eddig sem volt agyatlan játék és a többi kiadó, fejlesztő sem arról volt híres, hogy rossz minőségű munkát adott ki a kezei közül. Szerintem most is erre lehet számítani.
7.
7.
Petike x
Szinte biztos vagyok benne hogy nagy részük csak a "casualt" próbálja majd erőltetni, ami *szerintük* véletlenül sem azt jelenti hogy:

"igényes, tartalmas, ugyanakkor könnyed hangvételű és természetes figyelmet gyorsan megragadó játékok nem-kockáknak", hanem inkább azt hogy:

"hű, jól le kell butítani mindent a retardált alsóbbrendű nem-hardcore népségnek, legyen színes, és idétlenül csilingeljen, a sok hülye meg majd megveszi."



Ha igazam van, akkor jó nagy bukás lesz, ha meg hardcore játékok jönnek rá akkor ugyan sikeres lesz, de maga a 360 nem lesz népszerűbb tőle, nem terjesztheti ki a célközönségét, csak az eddigi gamerek fognak átváltani erre.
6.
6.
huszti
RE 6ot eltudnék képelni, vagy valami dargon ballt a namcotól,esetleg az új elder scrolls,vagy a pes :P
5.
5.
Oliver S96
ezt nem fogják elcseszni ahogy nézem :D
4.
4.
bzsp
ennek örülök. így nem lesz gázos vége az egésznek....
2.
2.
Razielhu
Én meg azt hittem kicsit kevesebb embert érdekel :D A legjobbak a területen, kíváncsi leszek a NATAL-ra :)
2.
2.
Gael
!:elobb kozoljenek konkretumokat a jatekokrol,nehogy ugralos mutogatos tamagocsiban,meg allatsimogatos simekben meruljon ki a dolog.
1.
1.
Giga0509
Muhaha,Activision Blizzard,Capcom,EA,Konami,Sega,THQ,Ubisoft :) ezek a legjobbak :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...