TGS 2009: Fantasztikus Assassins Creed 2 trailer

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Egy nagyon hangulatos trailer érkezett az Assassins Creed folytatásáról, amely nagyszerű ingame jeleneteket is tartalmaz, és egy kis szeletet a történetből.
Egy nagyon hangulatos trailer érkezett az Assassins Creed folytatásáról, amely nagyszerű ingame jeleneteket is tartalmaz, és egy kis szeletet a történetből.


Végre megtudhatjuk, hogy ki is valójában Ezio, és mi motiválja őt. A legújabb trailer keretében megismerkedhetünk a történet egy részletével, valamint néhány remek ingame jelenetet is szemügyre vehetünk. Úgy tűnik, hogy a folytatás minden tekintetben felülmúlja majd elődjét.
33.
33.
demon68
tényleg hangulatos, jók a mozgások és a sztori is tetszik, de mintha csúnyább lenne a grafikája mint az 1-nek.
32.
32.
Jocilus
MW2,Halo3:ODST meg ez...melyiket szerezzem majd be??:S Már magam sem tudom.
31.
31.
Iwashi
Úgy látszik a történet kidolgozottabb lesz mint az 1. részben, és remélem most már lesz benne felirat, mert elég idegesítő volt, hogy a kva akcentusuk miatt alig értettem, hogy mit mondanak. Meg, ha nincs feliat annyira nem is figyelek oda arra, hogy mit mondanak.
30.
30.
meridarider
nem gyenge:)

off: lesz mostanában uj iPhone os cikk? mert elég sok jó játék jelent meg;)
29.
29.
Yagami Light
30: Nekem részben ezért is tetszett meg a játék. Ennélfogva máris illenek bele a kivilágított katonák, az "Animus" által közölt instrukciók (amolyan női robothangon), az Animus figyelmeztető hangefektjei, mikor a képernyőn átfutnak,majd eltűnnek azok a jelszerű valamik (mintha kicsit instabil lenne a vétel), a térkép megjelenítése stb.
28.
28.
ACDC 4ever
29: azta betyár nemsemmi, erről még nemis hallottam

27.
27.
Yagami Light
Nekem semmi bajom a kivilágított katonákkal és egyebekkel, sőt még díjazom is. A középkorban játszódik ugyan, de ennek ellenére részben olyan futurisztikus hangulata van, ami ha belegondolunk nem is alaptalan, hiszen a faszi az "Animus(lélek)" nevezetű gép segítségével emléxik vissza egyik elődjének életére, ami ráadásul mesterséges intelligenciával rendelkezik. A készítők a mai tudósok kutatásainak eredményeképpen létrejött úgynevezett "sejtemlékezés" hipotézisét vették alapul.

Egerekkel kísérleteztek. Készítettek egy labirintust a kisegér számára. A labirintus végén ott volt a sajt, viszont csapdákat is elhelyeztek a labirintusban. Tehát, ha az egérke véletlenül rossz úton haladna, akkor ott neki kampec. Több kísérlet alkalmával is megfigyelhető volt, hogy az áldozatból klónozott egerek soha nem mentek bele ugyanabba a csapdába. Például, ha egy labirintusban volt 3 csapda, akkor abból maximum 3 előd lépett csak bele. A 4-ik generációs klón már elkerülte mindhárom csapdát és célbaért.

Na most ezt az elméletet jócskán felturbózták a játékban, mert a történet szerint az elődeink emlékei tárolva vannak a sejtjeinkben. Szóval elég érdekes.
26.
26.
geri q
a grafika kicsit rosszab de szerintem a nagyobb lehetőségek miatt és az 1-en is kivoltak világítva a katonák... amikor hátba akartál valakit dobni vagy a zsebtolvajkodásnál is kivilágosodott a dagadék pacák
25.
25.
cella
az olasz nyelv nem lehetséges mert ugy tűnik h a történet megint az animus körül fog mozogni azt pedig az elsőben elmondták h lefordítja a nyelveket h desmond értse
24.
24.
megalonagyix
Hát nekem nem jött át.



1, A grafika elég gyenge, az 1-hez képest (2006 ! ! !)

2, Miért vannak kivilágítva az ellenfelek? ?

3, Az olasz nyelvű ötlettel tényleg jobb lenne, erre példa az említett Brygantik.

4, Csak én látok kevés ingame fpst?
23.
23.
huszti
azért elég brutál kivégzések lesznek benne:D
22.
22.
JcGross
10: Hehh, akkor még rosszabb lesz neked, mert a Micrisoft már nem kötelez 720p-re SEM! Tehát ha akarnak, akkor csinálnak, ha nem meg nem.
21.
21.
[KOCKA]
20.
20.
tjames
Úúúúhhhh ez nekem nagyon bejött!!!!!!!!!!!!!!!!!

Q jó lesz ez télire! Mikor jelenik meg?
19.
19.
Killerbee
18.
18.
Takuma Sato
Ja-ja kivéve engem. XDXD

Mert azért oda figyelek a részletekre, igaz ha tetszik a gém, akkor nem is érdekelnek a buggok.

17.
17.
vuliem
Játék közben úgyse azt fogjuk figyelni, mi hogy néz ki.
15.
15.
Takuma Sato
Már várom, hogy gémeljek vele. Bizton állitom, hogy nagyon állat lest.

Az elözö része is tök jó volt, no meg ebben sokkal több mindent igérnek.

Halleluja örvendetezzünk.

XDXDXD:):):):):)
14.
14.
Theodor
13.
13.
Killerbee
Maga a graf sztem kopp mint az 1 csak itt mar tobb a reszlet a palyan, modelleken, ami eleg is.
12.
12.
felegyi
A trailer, a hangulat, az ötlet nagyon ott van, de a grafikája szerintem is torzabb! Mintha textúrákkal lenne gond, na, meg amikor kivette azt a ruhát, mintha egy keretet tartott volna a kezében...
11.
11.
pjoco
Első részét is el kellene kezdenem már! :D
10.
10.
Yagami Light
10: Nekem tökéletesen megfelel a 720p is. Olykor szoktam még játszani a PS2-mel is (ami természetesen nem HD-s), hát így egymáshoz viszonyítva a kettőt a PS2 képminősége borzalmasan néz ki a 720p-hez képest. Pláne LCD tv-n (nekem az van). Különösen az NTSC-s játékok néznek ki szarul LCD TV-n PS2-n.
9.
9.
drat576
7.
7.
Yagami Light
2:

Szerintem meg egyáltalán nem néz ki rosszabbul. Szerintem éppen ellenkezőleg. Amúgy azt is figyelembe kell venni, hogy ez egészen más környezet mint az előző részében lévő városok. Ahogyan nézem, az emberek mindenképpen szebben ki vannak dolgozva mint az 1-ben. A ruházat és az arc is kidolgozottabb. Szerintem a környezet is szebb lett, ha nem is sokkal, de majd végülis elválik, ha már játék közben HD minőségben látom. Mindenesetre egyáltalán nem csúnya. A Grafikája simán egy Gears of War 2 szinten van, úgyhogy keseregni semmi képpen nem kell a kinézet miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...