A UbiSoft megvette a Trackmania fejlesztőit

  • Írta: Daks
  • 2009. október 6.
  • Biznisz
Link másolása
A UbiSoft gyors tárgyalások után a héten véglegesíti a Trackmania sorozatot készítő Nadeo cég felvásárlását. Mi lesz a Trackmania 2-vel?
A UbiSoft gyors tárgyalások után a héten véglegesíti a Trackmania sorozatot készítő Nadeo cég felvásárlását. Mi lesz a Trackmania 2-vel?

Még több Trackmania Nations Forever kép a galériában

A közlemény szerint a felvásárlás legfeljebb annyiban érinti a jövőben megjelenő Trackmania játékokat, hogy azok jobbak és izgalmasabbak lesznek. Persze ezt egyelőre csak remélni lehet, hiszen láttunk már nem egy esetet, amikor egy egyesülést követően negatív irányt vett az addig szeretett sorozatunk. A UbiSoft és a Nadeo viszont bizakodó, és hisznek benne, hogy nem csak kettejüknek, de a játékosoknak is előnyük származik az üzletből. Úgy legyen!
8.
8.
tobal
Csak az a bökkenő, hogy az Ubisoft nem gyártó... igazából, azt se tudom, mire akartok ezzel a szóval utalni :D. Amelyik gyár legyártja a DVD-ket? :D Vannak játékfejlesztő stúdiók (mint a Nadeo), és vannak kiadók (mint az Ubisoft). Amúgy az Ubisofttal én is meg vagyok elégedve, kevés általuk kiadott szar játék van.
7.
7.
bledzer
globalizálunk golbalizálunk???
6.
6.
Prophet
Úgy látom h nagyon egyedül vagyok én pl őket utálom a legjobban eddig csak 2 játékuk jött be a többit már az elején kaszáltam.
5.
5.
Dcrysis02
4:Attól félek én is. Az UBI mostanában eléggé melléfog az üzleteivel. Fogadjunk hogy eltolják a megjelenést egy konzolos verzió miatt. Nem jó.
4.
4.
marcee99
remélem hogy ki fogj

ák adni Xbox 360-ra
3.
3.
bzsp
az ubi jó game-ket szokott csinálni, szal ez is jó lehet
2.
2.
peterpal7
Zsíír. Ubi csinál trackmaniát az csak jó lehet.
1.
1.
bence9
éljen! remélem jó hatással lesz az ubisoft főleg, hogy most jön a 2. rész!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...