TrackMania Nations

Őrült autóverseny, melyben a régi Stunts-hoz hasonlóan saját építésű pályán kell majd menővereznünk. Legnagyobb ellenségünk saját magunk kreativitása!
Típus: Autóverseny

Remake-et kap a TrackMania Nations

A TrackMania Grand League döntőjén a Ubisoft Nadeo bejelentette: idén májusban vadiúj formában tér vissza a komplett nemzeteket rajtrács mögé állító TrackMania Nations. Ennek kapcsán megérkeztek az első látnivalók is.

A UbiSoft megvette a Trackmania fejlesztőit

A UbiSoft gyors tárgyalások után a héten véglegesíti a Trackmania sorozatot készítő Nadeo cég felvásárlását. Mi lesz a Trackmania 2-vel?

Megújultak az OGC oldalak

Megújult arculattal és kibővített tartalommal jelentkezik az OGC lapcsalád, amely az online játékosokat összefogó, közösségeket építő és informáló portálcsoport.

TrackMania United - Avagy mindent összevetve

A Nadeo bejelentette a TrackMania-gyűjteményt, mely egy játékban fogja tartalmazni az összes eddig megjelent TrackMania-kiegészítőt az alapjátékkal egyetemben.

Trackmania Nations

Ritka az olyan gesztus, amikor egy teljesen érett, bolti társaival szemben csorbát nem szenvedő szoftvert ingyenesen letölthetővé tesznek fejlesztőik. A Nadeo neve nem ismeretlen az iparágban, mint ahogyan fő projectük, a Trackmania sem – ezt a remek arcade autós stuffokat (a Trackmania-t és a Trackmania: Sunrise-t) bár nem övezte osztatlan siker az eladásokat tekintve, mégis a hamisítatlan sebességérzet, az ötletes pályaszerkesztés – akár gyári, akár a rajongók által kivitelezett alkotásokat nézzük, kétségtelen, hogy igenis akadtak pozitívumai is szép számmal...

Már letölthető a Trackmania Nations

Ma megjelent a Trackmania legújabb részének, a TM Nations: Electronic Sports World Cup-nak az ingyenesen letölthető teljes verziója. A játékban kerek 100 pálya van.

Trackmania Nations!

Jövő év januárjában, azaz egy hónap mulva ingyenesen letölthető lesz a világhálóról a Trackmania Nations ESWC edisön!