Hivatalosan is bemutatkozott az Epic Mickey

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt pár hete megígérték, a minap hivatalosan is bemutatásra került az Epic Mickey, mely a népszerű Disney-hősöket vonultatja fel cyberpunk környezetben.
Ahogy azt pár hete megígérték, a minap hivatalosan is bemutatásra került az Epic Mickey, mely a népszerű Disney-hősöket vonultatja fel cyberpunk környezetben.



A játékot a Thiefről és a Deus Exről ismert Warren Spector, s új csapata, a texasi Junction Point fejleszti a céget birtokló Disney Interactive közreműködésével. A történet szerint a korábban közkedvelt, de mára elfeledett Disney-figurák fellázadnak a töretlen népszerűségnek örvendő Mickey egér ellen, s bosszút állnak annak sikerei miatt. Az első rajzok - melyek közül az egyik friss, a Game Informer címlapjáról származik - már sejtetik, hogy milyen elborult hangulatra számíthatunk az egyjátékos módra kihegyezett, Wii-exkluzív játékban. A 2010-ben megjelenő Epic Mickey-ről most új egy előzetes is érkezett, melyben Warren Spector mesél Disney-mániájáról - infóáradat hamarosan!

6.
6.
Horvi14
hát ez lol XD ezvan ha már télleg nemtudnak mit kitalálni ! Mickey egér átállt a sötét oldalra XD öregem ezta történetet ( de azér kíváncsi vok milyen lesz :D)
5.
5.
Mortician
6: Elvileg Wii exkluzív.
4.
4.
Raam989
B.ssza meg magát a wii... Kevés olyan játék van, ami wiire van, és érdekelne, és ez pont közéjük tartozik...
3.
3.
Oliver S96
OMG... mi a bullshit? mickey egér és... zombik? megvették a marvlet és egyből profiltváltanak? XD
2.
2.
Mortician
Annyira elborultnak tűnik az egész, hogy még érdekelne is. De mivel csak Wii-re lesz így ez is elkerül...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...