A PS3 először nyomta le a Wiit és az Xboxot is

  • Írta: Daks
  • 2009. október 20.
  • Biznisz
Link másolása
Még sosem volt olyan, hogy a Playstation 3 az eladási listákon egyszerre nyomta volt le a Nintendo Wiit és az Xbox 360-at. Szeptemberben viszont sikerült neki!
Még sosem volt olyan, hogy a Playstation 3 az eladási listákon egyszerre nyomta volt le a Nintendo Wiit és az Xbox 360-at. Szeptemberben viszont sikerült neki!

A Slim modell őszköszöntő megjelenésével új korszak kezdődött, és a PS3 lenyomta mindkét konkurensének eladásait. Az NDP amerikai piacon végzett felmérése szerint szeptemberben a nagykonzolok közül a PS3-ből adtak el a legtöbbet, sőt az augusztusi adatokhoz képest az egész piacon 70%-os növekedés mutatkozott, ami leginkább az árcsökkentésnek köszönhető. A Slim megjelenésével 299 dollárra esett a PS3 ára, ezzel nagyjából egy időben az Xbox 360 is 299 lett, míg a hónap végén a Nintendo is levitte 199 dollárra a Wii árát. A PS3 szeptemberi sikere jelentős, a teljes, globális, és megdönthetetlen eladási rekordot viszont még mindig a Wii tartja, a maga több mint 53 milliós adatával.

Az Egyesült Államok szeptemberi konzol eladásai:
  1. Nintendo DS - 524,200 darab
  2. PlayStation 3 - 491,800 darab
  3. Wii - 462,800 darab
  4. Xbox 360 - 352,600 darab
  5. PlayStation Portable - 190,400 darab
  6. PlayStation 2 - 146,000 darab
39.
39.
kamiy
Én is Angliából rendeltem és röhej, 2,5 fontért kipostázták. Pestről 1700ft alatt nem ért volna ide...Úgyhogy 1 játékon spóroltam kb 3000 ft-ot.
38.
38.
Tyebeca
Az hogy hu-s oldal csak annyit jelent hogy magyarul beszélünk (írunk) egymás között de nem jelenti azt hogy ne rendelhetnél játékot más országból. Közép európában a legdrágábbak a játékok hát miért vegyem meg itt? Szerintem itt a mohóság játssza a legnagyobb szerepet a konzolválasztásnál. Nekem is volt régen PS1 meg PS2 és mind a 2 fel volt chippelve és ku.va sok játékom volt. Ez oda vezetett hogy már egyik sem érdekelt annyira merthát volt helyette száz másik. De most ahogy a PS3-mon ugyebár kutyulás nincs az ember kiélvezi minden egyes játékát és sokkal többet ér nekem most egy pl. Uncharted 2 mint akármi más régebben.

Dehát nem akarok én konzolháborúzni mert mindenkinek a sajátja a nyerő csak azt írom ami a véleményem minden egyes cikk alatt írt párbeszédekről. Hogy az XBOX tábor lemondja a PS3 tábort és fordítva. Mind a 2 konzolnak megvan a varázsa és előnyei hátrányai. Csak azért adtam tippet a külföldi oldalakra mert lehet hogy így többen voksolnak majd a PS3 mellett. Valaki 1000ft ért másol játékot valaki meg 5font-ért (átszámítva 1470ft) vehet eredeti PS3 lemezt. Mondom : EZ CSAK TIPP
37.
37.
ps3
Klemi cimbi is megmondta meg én is: X-box oldal!!! XDXDXD
36.
36.
Goldps3
jó de ez .hu-s oldal testvérem :DDD szal itt általában magyar gamerek szoktak ilyen gazdasági dolgokon baszakodni , te mint közölted szlovák vagy ...nálatok más a helyzet mint itt , és még mindig nem értem miért gondolod hogy mindenki akkar az xbox-hoz

kábelek meg faszomat venni elég ha ki flashelik azt csá de még annyi pénzből vehetet volna 2 játékot ps3 ra még akkor is megéri az 1000 ft / game ...ajj én már nem írok ide mert komolyan le fáraszt eza dolog :DDD
35.
35.
Tyebeca
És tessék adok-veszek oldalakat nézegetni. Nálunk szlovákián már 10EUR-óért simán hozzá lehet jutni régebbi címekhez. 40Eur a vadonatúj címek. Aztán lehet angliából rendelgetni. Olyan akciók vannak karácsony környékén hogy bűn nem venni valamit. www.game.uk . www.dvd.co.uk , www.shopto.net elküldik postán a játékokat valamikor 3 napon belül otthon van.

Hozzájutsz olcsóbban, otthon eladod picit drágábban és mindenki jól jár.
34.
34.
Tyebeca
Hülyeség az a tévhit hogy az XBOX olcsóbb mint a PS3. Amíg a XBOX-odat megflashelteted meg felszereled azokkal a dolgokkal ami a játszáshoz kell pl. vinyó,memory card,multiplayerhez credit,kábelek meg persze égetned is kell valamire vagy valakivel égettetni stb a PS3-hoz már régen vettél volna 2 eredeti játékot. Azt végigtolod aztán elcseréled arra amit még nem játszottál és így mehet tovább. Én is így csinálom és nem maradtam le semmi nagy címről azért mert nem volt rá pénzem. Egy éve van ps3-mam és nagyjából 50 játék fordult meg nálam. (és kb 15x a postán)
33.
33.
Goldps3
bocs emberek akik nem értenék :D X360 -t feltörték :D

kalóz verziójú játékokra gondoltam hogy 1000 Ft és ezzel azt is akkartam mondani hogy ezért már érdemes Xboxot venni, én ps3 mat azért vettem xbox helyet mert én ps -es vagyok mind1 ik konzolom meg van ps1 ps2 ps3 ..Sajnos a ps3 mat nem tudták feltörni

ezért kénytelen vagyok eredetibe meg venni a gameket :D de ha felis törnék a blue ray miatt igyis 7 rongy lenne a másolt game ... Mivel Xbox360 ra olcsobbak gamek már megéri azt venni... De ez csak azok értik akik játszani szeretnek , és nem a Microsoftba szerelmesek :D
32.
32.
geri q
hát igen ez várható volt és ez teljesen természetes most jobb a ps3 mert később adták ki mint az xbox-ot meg a wii-t de majd a következő xbox meg wii fogja verni a ps3-mat :D azt meg a ps4 fogja verni
31.
31.
eltorzult
goldps3!!!!



bocsánat csak most néztem utána:

nem látok nagy árkülönbséget a játékok között. sőt... de lehet hogy rossz oldalt nézek...
30.
30.
eltorzult
köszönöm mindenkinek a válaszokat. leírom én miért a ps3 mellett vagyok. :

1.bluray

2.wifi

3.ingyenes közösségi portál

4.full hd

5.vinyó (ez pl anyukám miatt mert ő szokta kérni hogy a letöltött filmeket pakoljam szépen a ps-re majd ő ott megnézi...)

6.optical cable--kezdő hangtechnikusként értékelem a jó minőségü hagokat. beleépítettem egy hd800-as fülest és pl GRID játék alatt még a mögöttem jövőnek a motorzajából kivettem mikor hol van. (sokszor ennek segítségével nem hagytam magam megelőzni :) )

7. szinkronozhatom a psp vel. (ami csak azért jó mert barátnőm messze lakik tőlem és így is szoktunk játszani, komunikálni.



szeretném megköszönni: Mortician-nak aki eléggé részletesen válaszolt. hozzáteném még mindíg jobnak tartok bármilyen konzolt mint egy pc-t, amire kb 2x akár 3x többet invesztálsz és még akkor is lehet hogy akad. gondolok it a technika rohamos fejlődésére. míg egy konzolhoz veszek egy játékot és tuti hogy fut nem kell lehúznom a grafikát és a különböző effekteket. félreértés ne essék használok pc-t de nem játékra, hanem dolgozni. köszönöm mégegyszer mindenkinek!!!!
29.
29.
klemid
30: Sajnos ez csak vmi kitaláció mert sehol sem lehet olvasni csak ien gyagya Xbox párti oldalakon.:P
28.
28.
huszti
és azt tudtátok h az új slim a 360 hibájába esett? ugyan úgy megfőnek benne a dolog, és egyelőre nagyon javítani se tudják :S
27.
27.
Mathia$
#11: Akkor bontsad csak a pezsgőt, a slim megjelenésének 1 hetén még a DS-t is lenyomta(világszerte!)
26.
26.
daft_pete
Goldps3:



Akkor XBOX-ra ezekszerint 1000FT/game a cucc? :O
25.
25.
Mortician
#25: Unalmas ez a sztereotípia.



#24: Én személy szerint két dolog miatt vettem XBOX-ot.

1. Azért mert csak X360ra vannak azok a játékok, ami miatt úgy döntöttem ideje nextgen konzolt vennem, pl. Dead Rising, Gears Of War.

2. Mivel nem vagyok olyan szerencsés, hogy nekem a családom ilyen árkategóriás cuccokat vehet, így maradt a megszokott recept: nyáron dolgozok és a fizetésemből veszem meg, amire szükségem van. Itt jött képbe, hogy nekem konzol csak játszani kell (nem kell op. rendszer rá stb.), multizás nem az én világom, időm sincs, annyi, hogy értelme legyen. Vettem egy Arcade packot 45 ezerért. Nem flasheltem ki, amikor tehetem veszek valami játékot. Ennyi.



Persze PS3at is szeretnék idővel összehozni főleg a God Of War 3 miatt, de döntenem kellett. PS3 majd akkor ha eljutok odáig. Remélem elég kimerítő volt.
24.
24.
Banano
A faszé kell törölni miközben egy rossz szó sem volt benne.

Attól még h te a boxodra vered , lehet más is jó kedves dareal.
23.
23.
Goldps3
ha gondolod én válaszolok, ps3 ra ha pl meg veszed az assasin creed 2 -őt 17 ezerért . X box-ra ugyan ennyiből veszel 1 assasin creed 2 -őt és még 16 játékot mellé kb ennyi...:D
22.
22.
eltorzult
hali mindenki!

igazából nekem kérdésem lenne méghozzá egy x-box bírtokoshoz! nemkem egy ps3-am van.(karira kaptam) és csomó kérdés merül fel bennnem. pl: miért vesz valaki x box-it? a wii is kérdés volt de arrol kiderült hogy mozogni lehet vele. ok. de miért jó egy x? nem fika és nem is bosszantás, de sajna nincs olyan ismerősöm akitől megkérdezhetném. mindenfalyta választ megköszönök, mert tényleg érdekel. előre is köszi....
21.
21.
MadDragon
Elnézést, ha megsértettem valakit.
20.
20.
dareal
szarkazmus vagy irónia, pár post törölve!
19.
19.
Ajax
18.
18.
bencsizy
#34

És még te beszélsz?
17.
17.
Lachgas
#28: az ebay csodákra képes! ha minél ócóbban akar az ember megvenni valamit.
15.
15.
Shadowman
most leszögezném hogy xboxos vagyok!a hírhez annyit hogy grat neki!már kijárt neki!banano ne tegyél olyan kijelentéseket amiről fogalmad sincs!elemes xbox joy?kenyér pirító?hol élsz te?3000 ért vettem aksit a joyba!a gépem meg egyáltalán nem melegszik mivel jó hűtés van benne!és mielőtt megszólalsz hogy ebből az árból már ps3 at vennék akkor már elcseszted.ugyanis 70 be volt az egész és elite!120 gigás vinyó!és nem használt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...