Új jutalomrendszeren dolgozik Microsoft

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Ma a cég megerősítette, hogy jelenleg egy új jutalomrendszeren dolgoznak, amellyel igyekeznek elnyerni az Xbox Live felhasználók elismerését.
Ma a cég megerősítette, hogy jelenleg egy új jutalomrendszeren dolgoznak, amellyel igyekeznek elnyerni az Xbox Live felhasználók elismerését.

 
A jelenlegi rendszer is remek, ám még ezt is szeretnék tovább fokozni. A Microsoft egyik szóvivője árulta el a Kotakunak, hogy mindig is igyekeztek új megoldásokat keresni, amellyel még élvezetesebbé tehetik az online játékot, és jelenleg egy új jutalomrendszert tesztelnek, ám sajnos többet nem árulhatnak el róla. Kíváncsian várjuk, hogy vajon milyen újításokat eszközölnek a rendszerben.
10.
10.
Slik
9.
9.
Slik
Nem szép dolog warezról beszélni nyilvánosan :D télleg jó lenne acsiért MS pont vagy akár valami ingyen letölthető cucc pl.téma vagy demó
8.
8.
Mathia$
2: 1.6os Ixteme-el akámeddig lehet.



6: az cool lenne!

7.
7.
bzsp
hát én is remélem hkapok MS pontot az achiéert:D

6.
6.
klemid
Gondolom olyan lesz mint amin a PS is dolgozik, hogy a trophy/achievement-ekért kapsz fizetőezközt/MS pont amit letudsz vásárolni a Store/Live-ról.
5.
5.
debidevil10
Micsoda két nap, szerintem 2 óra alatt fel lehet turbózni maxra a csillagokat!(na jó 4 és félre)
4.
4.
Daks
Ideje volt, mert ennek az csillagozásnak most semmi értelme. Két nap játékkal elérhető a max szint, ugyhogy tok feleslegesen van most ott.
3.
3.
Gamu92
Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha mondjuk 1000GS-enként adna a Microsoft 100MS pontot. Mindenki jól járna, mert az emberek többet tolnák a gameket, és emiatt többet is vennének, a Microsoftnak meg ugye ez nagyobb bevétel :)
2.
2.
dante92
#1: Egy ideig tudja :)!

Én már elképzelni se tudom, mi lehet ez...
1.
1.
laptos
szerintem ez felesleges. inkább kerüljön már piacra az új xbox360 hide. azt fontosabbnak tartanám. aki meg flashelt xboxot használ amúgy sem tudja élvezni az xbox live-ot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...