Multitouch támogatással érkezik a RUSE

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 25.
  • Videó
Link másolása
Sokan mondják, hogy a második világháborús játékok között már nem lehet újdonságot felmutatni - lám, a RUSE most alaposan rácáfol a szóbeszédre.
Sokan mondják, hogy a második világháborús játékok között már nem lehet újdonságot felmutatni - lám, a RUSE most alaposan rácáfol a szóbeszédre.A Ubisoft új stratégiája elsősorban irányításával tűnik ki majd középszerű társai közül, s bár semmilyen forradalmi ötlettel nem rukkol elő, az újszerű alkalmazás az, ami igazán érdekesnek tűnik. A Windows 7 egyik újítása, hogy érintőképernyős kezelés esetén egyszerre több ujjunkkal is tudunk navigálni: ezt a multitouch technológiát használja majd ki a RUSE is.
7.
7.
Horvi14
5: eza cucc jól néz ki :)

2: ezt nekem nemis mondtad XD
6.
6.
Scoo
Megoldás: Érintőképernyős laptop. Azoknak el lehet forgatni a monitorját, rá lehet fektetni a gépre (igaz olyankor nincs billentyűzet, csak usb-n). Van otthon ilyen laptopom, örülök is ennek az újdonságnak csak egy problémám van: laptop = gyenge teljesítmény. Így marad a konzol, vagy egér+bill a pc-n.
5.
5.
tjames
#4: Hát ezaz! :) Biztos hozzá vannak betonozva az asztalhoz. Az én LG LCD-m pl olyan pisca könnyű, hogy az hihhetetlen. Első nyomásra leszédülne az asztalról.

Viszont a Microsoft Surface-el beszarás lenne....

http://www.youtube.com/watch?v=Zxk_WywMTzc&feature=fvw
4.
4.
Én azt nem értem, hogy amikor megnyomják ezt a lapos képernyőt, akkor az nem bírt hátradőlni?
2.
2.
DanThomas
#1: nekem 10 ilyen monitorom van otthon, de mivel csak 8 csúcsgépem van hozzá, egyik ajtótámasznak van berakva, a másik meg poháralátét (bár kicsit nehéz)ennek a fícsörnek a magyar ember nagyon fog örülni..
1.
1.
tjames
Érintőképernyő....fasza. Sok háztartás alapkészüléke ma is. :)

Inkább a konzolos irányításra gyúrjanak rá, mert ezt a gammát én is szívesen kipróbálnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...