December elsején kerül boltokba az Avatar

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Több, mint két héttel a mozikba kerülés előtt jelenik meg a James Cameron's Avatar játékváltozata. A film ígéretesnek tűnik, remélhetőleg a játékban sem kell csalódnunk!
Több, mint két héttel a mozikba kerülés előtt jelenik meg a James Cameron's Avatar játékváltozata. A film ígéretesnek tűnik, remélhetőleg a játékban sem kell csalódnunk!

Ugrás a galériához

2007-ben jelentették be, de 2005 óta fejlesztik. Négy év elégnek kell lennie egy profi videójáték összehozásához pláne akkor, ha a fejlesztő a nagyra becsült Ubisoft. Az előzetes anyagok alapján az Avatar: The Game első blikkre szimpla Lost Planet-klónnak tűnik, persze ez nem von le semmit az értékéből, még így is játszhatunk vele egy jót. A játék kétféle kiadásban jelenik meg december 1-jén PC-re, PS3-ra, X360-ra, Wii-re, DS-re és PSP-re.

6.
6.
ffixer
Én inkább már a filmet várom...
5.
5.
shooter1234
Nekem a Lost Planet nem nagyon tetszett. Remélem ez majd jobban fog.
3.
3.
Takuma Sato
Hát nekem elég jónak tünik a vidik alapján. Kiváncsi vagyok rá. A grafika elég jónak tünik.

De hát emlékezzünk nem is ojan messzire. A Damnationra. A grafika elég jónak tünt a vidik alapján, de maga a játék nagyon ppfff. volt.
2.
2.
pjoco
2007-ben jelentették be, de 2005 óta fejlesztik. Szóval azért nem 2 hónap!
1.
1.
tjames
Nem kapkodják egy kicsit ezt el? Az ilyen " bejelentjük a játékot, ozt 2 hónapra kiadjuk" sosem vezet jóra. Persze ebben volt egy kis költői túlzás...de azért mégiscsak kevésne érzem a fejelsztési időt. És az eddigi videók sem voltak meggyőzőek. Sok múlik a film sikerén, fogadtatásán. Szerintem csak akkor van egyáltalán esélye labdába rúgnia ennek a címnek a sok nagy név mellett ami még idén jön/jött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...