HWSW: Olcsóbb lett itthon az iPhone 3G S

  • Írta: Daks
  • 2009. november 16.
  • Hardver
Link másolása
Mától jelentősen leárazta az iPhone 3G S mobilokat a hazai T-Mobile: a cég gyakorlatilag annyiért adja a 32 gigabájtos készüléket, mint korábban a 16 gigabájtosat.
Mától jelentősen leárazta az iPhone 3G S mobilokat a hazai T-Mobile: a cég gyakorlatilag annyiért adja a 32 gigabájtos készüléket, mint korábban a 16 gigabájtosat.

A telefonok leárazása egyben az elérhető konstrukcióknál fizetendő indulóösszeg mértékét is jelentősen csökkentette - írja a HWSW. A 16 gigabájtos iPhone 3G S mától a T-Mobile Ikon 600 díjcsomagjai mellé 18 990 helyett 9900 forintért elvihető, Ikon 400-as tarifacsomaggal pedig 62 990 helyett 39 990 forintot kell fizetni a készülékért cserébe (minden ár 24 hónap hűségidő vállalása esetén érvényes).

A nagyobb memóriával ellátott iPhone 3G S ára közben szintén jelentősen csökkent, így gyakorlatilag mostantól annyiért lehet 32 gigabájtos készüléket vásárolni, mint amennyibe korábban a 16 gigabájtos modell került. A nagyobbik iPhone 3G S-t Ikon 600 tarifacsomaggal 44 990 helyett 19 990 forintért lehet megvásárolni, Ikon 400 tarifával pedig 89 990 helyett 59 990 forintba kerül a készülék, szintén két év hűség vállalása esetén.

Érdekel mi újság a hazai mobilpiacon?
Irány a Nagytestvér!
3.
3.
bolondgyerek
Mennyi külömbség van a magyar T-mobil es a Szlovák T-mobil közt! TE JÓ ÉG! Nálunk(szlovákia) a drága T még csak most próbálja eladni a 3G-s telefonokat és a 3GS-est meg még messziről kerülik...

Nemrég voltam bent megkérdezni h van e nekik az üzletben és erre a nőszemély azt mondja :

-h volt,de csak 1 darab...(már itt tágra nyílt a szeme) -

-erre kérdem: -lesz majd?

- Hát a 32GB-os iphone csak limitált szériás szóval nem tudom h lesz e még egyáltalán

-ekkor röhögtem ki a nőt :D

Szóval nálunk úgy lehet kapni Iphone-t h sehogy, messziről lehet neki integetni :D és az h árengedmésnt csináljon a T, arra meg talán jövő év elejéig kell várni mikor jól megszedik magukat zsével...
2.
2.
dareal
a 3gs elég baba. a cégnél van jó pár 2g-s ájfon, egy tucat 3g-s és pár darab 3gs-es. a 3gs-es olyan szinten ver sebességre a sima 3g-re, hogy jaj (gyorsabb proci az gyorsabb proci :))

akár az alkalmazások megnyitásáról, akár 1-1 feladat elvégzéséről van szó, nagyon érezhető és látványos a különbség.

már csak egy kicsúsztatható billentyűzetes ájfon, valamint egy szabadabb program telepítési lehetőség kéne az ájfonba és akkor asszem' tán vissza is térnék rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...