Újabb Duke Nukem képet kaptunk

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 30.
  • Videó
Link másolása
A Duke Nukem fejlesztőitől már megszoktuk, hogy lassan adagolják a látnivalókat, ami nem éppen biztató a projekt jövőjét nézve, de mindenképpen örülünk az igyekezetüknek.
A Duke Nukem fejlesztőitől már megszoktuk, hogy lassan adagolják a látnivalókat, ami nem éppen biztató a projekt jövőjét nézve, de mindenképpen örülünk az igyekezetüknek.

A D-Day Pic címet viselő kép a népszerű játékhős hivatalos Facebook-profilján látott napvilágot, s bár kétségkívül jól néz ki, nem tudni, hogy a Duke Nukem Foreverből, a Duke Nukem Beginsből vagy egyáltalán létező játékból származik-e. Elvileg a 3D Realms nehézségei ellenére sem adta fel a Forever fejlesztését, a Gearbox pedig szintén tüsténkedik a Beginsen, ám sajnos még mindig nagyon úgy látszik, hogy a két csapat abból csinál versenyt, hogy melyikük tűnik el jobban a saját Duke-projektjével. Majd csak ennek is vége szakad!

30.
30.
tombar
29.
29.
hedzsooo
Jo lesz ez, majd meglatjatok....1Xszer. :D
27.
27.
Giga0509
A 3D-ben a kicsinyítő volt a legjobb xD mikor eltapostad őket lol :D
26.
26.
cross56
wow. eléggé szép kép.
25.
25.
bledzer
De ha már igy állunk valameik csapat nekifoghatna fejleszteni egy DUke Nukem MMO-t XD
24.
24.
megalonagyix
20#Egyetértek. A FEAR óta nem játszottam olyan fps-sel aminek hangulata van (kivéve a nagyágyúk folytatásait), a Modern Warfare meg már nem is a hangulatról szól..
23.
23.
JcGross
Ez a sok paraszt aki itt fujjol, nem tudja miket beszél. Akkoriban az a grafika olyan jó volt, hogy azon izgultunk, hogy elindul-e a gépünkön. Annyira durva volt. Táncoló lányok, fröcsögő cafatok mindenfele, és Duke ellenálhatatlan "kick-ass"-sége! Akkoriban etalon volt, és számomra még mindíg az. A többi játékhős elbújhat az árnyékában!
22.
22.
JcGross
"There is only two ways this can end, and in both of them, YOU DIE!"

Remélem kapunk még valamikor egy normális Duke-ot (inkább FPS-t) új fegyókkal, szörnyekkel és beszólásokkal!

"I'm here to kick ass and chew bubblegum, and I'm all outa' gum."
21.
21.
Hororo
szánalom ez a Duke Nukem
20.
20.
tobal
#16: Azért a Duke-nak elég nagy kultusza van... legalább akkora, mint a Doom-nak, vagy Quake-nek, annak ellenére, hogy a DN-hez nem jelent meg, csak egy kiegészítő. Én nem hasonlítanám a mai tiszavirág életű FPS-ekhez.
19.
19.
Takuma Sato
#18: Miért mi a gondod vele? Helyessen irtam mindent le, vagy csak szimplán kötekedni akarsz?
18.
18.
bitbandita
#17: Te aztán tudsz fogalmazódni :)
17.
17.
Takuma Sato
Szar ez a kép.:(

Én nem gémeltem soha egyetlen egy DN-l sem ,de ez felkeltette a kiváncsiságomat, de egyre jobban lelombozodik.
16.
16.
drat576
nem értem mi ez a nagy Duke láz, persze én is játszottam anno a DN 3D vel, de most egy lövöldével több vagy kevesebb, nem mind1? :)
15.
15.
#12: tényleg? akkor pláne jár nekik a faszkorbács. xD

őszintén szólva ennyire nem figyeltem a dolgokat hogy feltűnjön ez egy videóból van, nekem már az ötödik év után átment a játék a szánalom/süllyesztő kategóriába.
14.
14.
Csoola
ez egy szélhámos szarkeverés, átbaszás az egész, amikor mondták h nem is volt soha forever projekt csak parasztvakitás akkor mondtak igazat egyedül... kár, mert imádom duke-ot, csak lassan 13 év alatt pár lofasz kép meg video? hagyjukmár ibolykát...
13.
13.
Sonny2
Ja ja úgy ahogy mondod.

Ezt már hagyni kéne a fenébe.
12.
12.
OldM4n
Haggyukmá!!!!! Lejárt lemez... Egyébként az egyik trailerből származik a kép, amikor elárasztottak minket a (kamu) trailerek összegyűjtöttem őket. Az egyikből való (stadionban gyakjuk rakétákkal a nagy dagadt ellent). Tehát még csak jóskapista sem kellett hozzá... csak egy paint és egy prntscr gomb...
11.
11.
szerintem fél évenként megkérnek vmi jóskapistát, hogy dobjon már össze vmi montázst gyorsba, lássa a sok paréj hogy még élnek.

L O L
10.
10.
Mathia$
A beginshez fűzök reményeket mert a Gearbox készíti.
8.
8.
klemid
Engem érdekelne ha jönne konzolra. :D
8.
8.
klemid
8: Mármint a forever mert ugytudom az nem.
7.
7.
Kocsis92
akármilyen hihetetlen engem még mindig érdekel ez a játék:)
5.
5.
Oliver S96
ez már... több mint ikszdé
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...