Több részesre tervezik a Homefrontot

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Több részes sorozattá válhat a Frontlines: Fuel of War alkotóinak legújabb FPS-e: a Kaos munkatársai szerint a Homefront méltó vetélytársa lehet a Call of Duty-nak.
Több részes sorozattá válhat a Frontlines: Fuel of War alkotóinak legújabb FPS-e: a Kaos munkatársai szerint a Homefront méltó vetélytársa lehet a Call of Duty-nak.

Ugrás a galériához

Ami azt illeti, az alapszituáció mindenképpen izgalmasnak tűnik: Észak-Korea a több évtizedes merev elzárkózás után összekapja magát, s addig takarékra tett félelmetes haderejével lerohanja az Egyesült Államokat. A játékos egy amerikai ellenálló bőrébe bújhat majd, s többek között a Golden Gate hídért zajló csatában is részt vesz majd - s mindez csak a kezdet! A kiadó THQ munkatársa, Danny Bilson szerint olyannyira fontos szerepet kap az egyjátékos mód a játékban, hogy valószínűleg DLC-k illetve egy tényleges második rész formájában is folytatódni fog a történet. Lesz ugyan multiplayer, de érezhetően a szóló kampány lesz a hangsúlyosabb. Bilson egyébként bizakodó a projekttel kapcsolatban: úgy érzi, fel tudják majd venni a versenyt a Call of Duty: Modern Warfare-rel.

7.
7.
ThaiBoy
#4: A grafika nem minden, ha már a játékélmény elég hozzá h felülmúlja, és így a történetét olvasva jónak ígérkezik!
6.
6.
szajoli
#4 Grafikailag a Jelenlegi állapotában(!) még nem is múlja felül , attól még minden másban megteheti , csak persze ez közel nem biztos :)
5.
5.
Malackutya
Ugyan,nem is olyan rossz ez! Nekem legalábbis tetszik. Meglátjuk mit hoznak össze,ne ítélj a játékról 1-2 kép alapján.
4.
4.
szilex
felhaborito!!!!! a kepeket elnezve meg a cod2-ot sem kepes megverni nem hogy a 4-et
3.
3.
Mathia$
2.
2.
geri q
a fuel of war nekem rohadtul bejött meg látjuk ez hogy sikerül :D
1.
1.
Dranzer
Na, egész érdekes, kíváncsi vagyok rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...