Készül a F.E.A.R. harmadik része?

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 16.
  • Pletyka
Link másolása
Joel Cuellar, a Monolith Productions munkatársa legutóbb a Project Hades munkacímet viselő játékon dolgozott, mely a pletykák szerint a F.E.A.R. harmadik részét takarja.
Joel Cuellar, a Monolith Productions munkatársa legutóbb a Project Hades munkacímet viselő játékon dolgozott, mely a pletykák szerint a F.E.A.R. harmadik részét takarja.



Hogy valóban készül-e ilyen projekt, s valóban a F.E.A.R. harmadik részének munkacíme lenne ez, még nem erősítették meg a fejlesztők, de mi nem is látunk rá sok esélyt, hogy erre egyhamar sor kerül. A Project Hades elvben PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül, emberünk pedig grafikusként vett részt a munkálatokban. Nem lepődnénk meg, ha folytatódna a F.E.A.R., de vajon ez lenne a várva-várt harmadik rész?

Update: A Monolith nem volt hajlandó kommentálni a híreket, ergo nem erősítették meg, de nem is cáfolták azokat. Még van remény!
25.
25.
Hardyboy
az nagyon király lenne, ha megjelenne a F.E.A.R 3 :D
24.
24.
suigetsu
Én nem naon bírom ezt a játékot én inkább resisek de lehet h adok neki egy eséjt:D

23.
23.
Optimus Prime
Én csak a demókat és a FEAR Combatot próbáltam. Tényleg nem olyan ijesztő. Véres fal, Alma jön kell és eltűnik, realisztikus fény-árnyék hatások, sejtelmes háttérhangok. Kicsit túl teátrális talán ezért nem ijesztő, ahogy számomra a Doom 3 se. Talán a HL2 Ravenholmnál...

Én jobban örülnék, ha Monolith visszatérne régi stílusához: humor, paródia, szemkápráztatóan színes és látványos grafika. Mint a NOLF2 vagy TRON 2.0
22.
22.
bledzer
Hull az alma a fárol

most jöttem a fegyvertárból.

JÖHET:D
20.
20.
Dagobert_bácsi
eddig az összes rész tetszett, szerintem nem fogják elrontani a következőt se :D
19.
19.
mozi4
A kettő az viszi a pálmát várom a harmadikat:):):)
18.
18.
Razielhu
#16: Ez így is van, Silent Hilltől lehet fosni :P

De a két játék sztem teljesen más, a Silent Hill a sajátos Silent Hilles atmoszférájával képes elkápráztatni (befosatni) mindenkit, míg ez a FEAR csak ijesztgetés.

#17 játszottam én a Fatal Frame-mel, eleje nagyon ijesztő, de azt is meg lehet szokni :D

Amitől én igazán féltem az talán a Dead Space volt, de még csak 3-4. pályánál tartok kb, most szünetben ráállok, ki kéne tolnom Dead Space 2 előtt X3
17.
17.
Yagami Light
16: Engem pedig a Silent Hill semelyik része sem fosatott, inkább csak untatott. A Fatal Frame után szinte már semelyik horror nem volt félelmetes számomra.
16.
16.
drat576
#15: engem idáig a Silent Hill(ek) fosattak csak :)
15.
15.
Yagami Light
Én amiken be tudtam szarni horrorokon eddig az AVP2 volt és a Fatal Frame. Az utóbbit sajnos hanyagolják, pedig istenkirály játékok voltak.

Wii-re készült el a 4. része, de az is csak japánul, hogy rohadjanak meg.

Amúgy a Fear 2-vel jól elvoltam, néha meg is ijedtem, de ha nem is annyira ijesztő, mindenképpen egy remek, pörgős kis fps játék. Szóval különösebb panaszom nincs rá.
14.
14.
Dcrysis02
#13: A kettő is újat mutatott, mégsem lett jobb. Csak rosszabb.

A kritikusoknak sem tetszett annyira mint az első rész. Meg pár jó dolgot ki is vettek belőle.
13.
13.
drat576
#6: inkább mutasson valami újat
12.
12.
drat576
nekem bejött mindkét rész jöhet a 3 is, de mondjuk a 2 DLC-jének a végén újjáéled az 1-béli főhős húsevő tesója :)
11.
11.
d15a5t3r
"Project Abortion" :D Ez tényleg tökéletes cím lenne a folytatásnak.

Egyébként a F.E.A.R. valóban nem horror játék, sokkal inkább akció. Én személy szerint nem tartom az olyan szituációt horrorisztikusnak, ahhol brutális fegyverek garmadája áll a rendelkezésemre, plussz speciális képességem is van. Így nehéz bexarni. A Condemned féle játékmenet sokkal inkább horrorisztikus. Csak egy vascső a kezedben. Ráadásul az ellenfelekről sem lehetett tudni, hogy mik is valójában. Legtöbbször az elme torz szüleményei voltak.

Egyébként mint akciójáték érdekelne 1 harmadik FEAR!
10.
10.
Giga0509
Szerintem rohadt jó volt a 2,amióta végigvittem várom a 3. részt.Remélem ez lesz az.
9.
9.
Macifasz
#8: Ja, és hozzáteszem, hogy a hatás fokozása érdekében rendre este 11 és hajnali 2 között nyomtam, and így se szartam be.:-D
8.
8.
Macifasz
#3: Ahhoz, hogy megijedjek, nekem több kell annál, hogy bemegyek egy szobába vagy irodába, és elkezd pislákolni a lámpa, majd betörnek az üvegek és valaki el kezd sírni a háttérben. Az efféle ijesztgetésektől a Blair Witch óta nem félek. A kislányos szellemek pedig a Kör című film óta nem tudnak megijeszteni. Szóval bennem nincs hiba sőt, inkább abban van error, aki még beszopja ezeket az ezer éves sablon horror ijesztgetéseket.:-D De no offense.;-)
7.
7.
Dentis 360
Hát nem lövök le nagy poént azzal,hogy a kettőnek úgy lett vége,hogy folytatják,szóval ez most valami marketing fogásnak tünik..
6.
6.
Dcrysis02
Én azt hittem Project Abortion lesz a harmadik rész alcíme. ahogy a kettő végződött...



Az első rész nagyon bejött. A második már kevésbé. Reméljük a harmadik visszatér a gyökerekhez.
4.
4.
megalonagyix
3.
3.
pjoco
Én majd beszartam néhol szóval benned van a hiba! Ne nézz annyi horrort és játssz vele mert jó játék!
2.
2.
Ecneb
#1: Őszintén szólva nem vagy egyedül! Nekem is azok a dolgok tetszettek benne, mint amik neked, viszont az alaptörténet sem volt rossz! Ami az érdekes, hogy a második rész könnyebbn ment a gépemen, pedig sokkal szebb volt a grafikája, legalábbis nekem így tünt.
1.
1.
Macifasz
Na ez az a játék, aminek az első része nálam minden idők egyik legunalmasabb gameja. A fegyvereken és a lassítási effekten kivül semmi érdekeset nem találtam benne, az meg, hogy félelmetes lenne? Lol, összesen ha kétszer megijedtem. A második részról hasonlókat tudok mondani. Szóval nyugodtan megkövezhettek, megértem ha valakinek ez alap játék, de az én tetszésemet nem nyerte el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...