Az Electronic Arts kiáll Tiger Woods mellett

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 6.
  • Érdekesség
Noha a népszerű sportoló magánélete az utóbbi időben nem volt botránymentes, az Electronic Arts megerősítette a minap, hogy közös sorozatuk folytatódni fog.
Noha a népszerű sportoló magánélete az utóbbi időben nem volt botránymentes, az Electronic Arts megerősítette a minap, hogy közös sorozatuk folytatódni fog.

Ugrás a galériához

Hiába a népszerűség, a rengeteg pénz, Woods házassága az idők során tönkrement, javarészt a sportoló félrelépéseinek köszönhetően. Hogy helyrerázza magánéletét, Tiger Woods még a golftól is visszavonult, a hír hallatán pedig több szponzora is felbontotta vele a szerződését. Nem így az Electronic Arts, illetve az EA Sports, amely a botrányok után bejelentette: továbbra is Woods neve alatt futnak majd golfjátékaik, s ezúton is sok sikert kívánnak neki gondjai megoldásához és a mihamarabbi visszatéréshez. Peter Moore elnök azzal indokolta a döntést, hogy a cég és a golfozó kapcsolata mindig a magában golfban gyökerezett, nem véletlen, hogy 1997 óta töretlen az együttműködés közöttük. Tiszta sor, értjük mi, hogy még mindig Woods neve cseng legjobban a piacon!

2.
Pukhi-zik
#1:

igazad van. Különben meg hajrá Tiger, amennyit csak lehet.. ! :D
1.
ATi0021
Nos, igen amíg el lehet adni a nevével a játékot, addig elhiszem, hogy kiállnak mellette. Mindenki már ezt tenné. Eddig csak a 2008-as verzióhoz volt szerencsém, ahol nem túl sok sikerem volt. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...