Tiger Woods PGA Tour Online

A Tiger Woods PGA Tour is a veszteséges sportjátékok közé tartozott PC-n - talán ez a böngészőben futtatható játék másként hat majd az arányokra!
1383033600

Az EA Sports dobta Tiger Woods nevét

Az EA Sports ugyan a jövőben is csinál majd golfjátékokat, de azok már nem Tiger Woods neve alatt fognak futni. Továbbra is bizonytalan viszont, hogy mikor érkezik a sorozat next-gen epizódja.
1311152400

Visszatér PC-re a Tiger Woods PGA Tour

Az EA Sports évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy az alacsony kereslet miatt megpróbálja megspórolni a Madden NFL és a Tiger Woods PGA Tour PC-s verzióját, azonban utóbbi az ősszel mégis visszatér a számítógépekre - sőt, aki beruház a játékba, előfizetést kap a PGA Tour Online-hoz is.
1291215602

Az EA figyelmeztette Tiger Woodsot

A neves kiadó már évek óta ontja magából a mostanság inkább a bulvársajtóban jeleskedő Tiger Woods nevével fémjelezett golfjátékait, ám szerintük igencsak leromlott a mester sportban nyújtott karrierje, így figyelmezették, ha továbbra is arcát szeretné adni a PGA Tourhoz, jobb lenne, ha elkezdene végre nyerni is.
1271078340

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Alpha Protocol, a Crysis 2, az új Castlevania, a House M.D. és a Ninety Nine Nights 2.
1269194580

A Tiger Woods PGA Tourt is előveszi a South Park

Természetesen elsősorban Tiger Woods személye miatt, de az EA Sports-féle golfjátékot is ki fogják osztani a legújabb South Park epizódban - van róla előzetesünk is.
1263314460

Vacsora előtti galériafrissítés - idén először

Az idei év első galériafrissítésében olyan szupersztárok kaptak helyet, mint a BioShock 2, a Dragon Age: Awakening, a Lost Planet 2 vagy az új Monster Hunter.
1262799720

Az Electronic Arts kiáll Tiger Woods mellett

Noha a népszerű sportoló magánélete az utóbbi időben nem volt botránymentes, az Electronic Arts megerősítette a minap, hogy közös sorozatuk folytatódni fog.
1257785760

Hétfő esti galériafrissítés

Szokásos hétfő esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Skate 3, a Tony Hawk: Ride, az új Dead to Rigths vagy az Avatar: The Game.
1243702740

Böngészőben futtatható Tiger Woods-játék készül

Peter Moore már említette, hogy a PC-n veszteséges sportjátékokat valamilyen új módszerrel szeretnék feltámasztani: végre bemutatkozhat az egyik előfutár!