Tiger Woods PGA Tour 09

Ahogy Churchill mondaná, a golf az a játék, amelyben megpróbálnak egy kicsi lyukba egy kicsi labdát begurítani az arra a célra egyedül alkalmatlan eszközzel.
1383033600

Az EA Sports dobta Tiger Woods nevét

Az EA Sports ugyan a jövőben is csinál majd golfjátékokat, de azok már nem Tiger Woods neve alatt fognak futni. Továbbra is bizonytalan viszont, hogy mikor érkezik a sorozat next-gen epizódja.
1294239739

Újabb EA-játékok szerverei állnak le

Szinte menetrendszerűen újabb EA-játékok szerverei fognak leállni a közeljövőben. Bár a kiadó szerint az efféle döntés sosem könnyű, a szerverek üzemeltetése túl sok munkát jelentett ahhoz képest, hogy az online rendszeresen játszó rajongóiknak mindössze az 1 százalékuk vette igénybe őket.
1291215602

Az EA figyelmeztette Tiger Woodsot

A neves kiadó már évek óta ontja magából a mostanság inkább a bulvársajtóban jeleskedő Tiger Woods nevével fémjelezett golfjátékait, ám szerintük igencsak leromlott a mester sportban nyújtott karrierje, így figyelmezették, ha továbbra is arcát szeretné adni a PGA Tourhoz, jobb lenne, ha elkezdene végre nyerni is.
1269194580

A Tiger Woods PGA Tourt is előveszi a South Park

Természetesen elsősorban Tiger Woods személye miatt, de az EA Sports-féle golfjátékot is ki fogják osztani a legújabb South Park epizódban - van róla előzetesünk is.
1262799720

Az Electronic Arts kiáll Tiger Woods mellett

Noha a népszerű sportoló magánélete az utóbbi időben nem volt botránymentes, az Electronic Arts megerősítette a minap, hogy közös sorozatuk folytatódni fog.
1225714740

HWSW: Veszteség és elbocsátások az EA-nél

A vártnál nagyobb veszteséget jelentett a harmadik naptári negyedévre eső második pénzügyi negyedévében az Electronic Arts - írja a HWSW.
1221343200

Tiger Woods PGA Tour 09

A nyár vége felé hozzájutottam egy Everybody’s Golf 2 példányhoz és úgy gondoltam, hogy ha már ilyen szerencsés vagyok, akkor ki is próbálom mire ez a nagy siker. Mondanom sem kell, hogy teljesen magával ragadott a játékmenet, természetesen a rám jellemző lelkesedésnek köszönhetően golf rajongó lettem. Éppen ezért örültem meg annak, amikor megláttam, hogy kijött az új Tiger Woods, ami szokásához híven mindig is egy magasabb szintre helyezte a golf játékokat. Lássuk hát, idén hogyan teljesített az EA Sports jól beolajozott gépezete PSP konzolon.
1221035220

Galériafrissítés szerda délelőtt

Galériánkat olyan sztárok látogatták ma meg, mint BioShock, Crysis Warhead, Infamous, Madden, Pro Evolution Soccer, Resistance és Tiger Woods.
1220972880

Élre tör a Mercenaries 2: World in Flames

Újabb hét, újabb éllovas az Egyesült Királyságban - legutóbb a Mercenaries 2: World in Flames vette át a vezetést a brit, összesített toplistán.
1219739940

A héten megjelenő játékok listája

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a nyár utolsó hete következik, azt pedig illik jól kihasználni: játszani is lehet, a felhozatal pedig jó, válogassatok kedvetekre!