James Cameron újabb játékokat készítene

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár az Avatar alkotója nemrég azt nyilatkozta, hogy a súlyos videójáték-függőség elítélendő, úgy tűnik, néhány jó történet játékos elmesélése nincs ellenére.
Bár az Avatar alkotója nemrég azt nyilatkozta, hogy a súlyos videójáték-függőség elítélendő, úgy tűnik, néhány jó történet játékos elmesélése nincs ellenére.



Az Avatar játékváltozata kapott hideget és meleget is a kritikusoktól, James Cameron mégsem csalódott, elmondása szerint újabb játékok fejlesztésében is részt venne, első sorban természetesen a Ubisofttal karöltve. "Rengeteg ötletem van, és nincs időm mindegyikből filmet csinálni" - mondta a rendező, aminek tulajdonképpen mi csak örülni tudunk. A francia kiadó kapcsolata hasonlóan kezdődött Tom Clancy-vel is, talán a jövőben egy újabb gyümölcsöző sorozat indul majd, Cameron nevével fémjelezve.
14.
14.
pt95
#9: igazad van de ez a cameron nagy pénzeket kaszál a filmből és majd a gém ből is
13.
13.
pt95
igazatok van az film nagyon jó de ha a gém is ilyen lessz akkor bisztosan véigig nyomatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
12.
bitbandita
#12 még egy marharépa...
10.
10.
Optimus Prime
Hát, szerintem inkább maradjon a filmeknél. Próbáltam az Avatar demóját, de siralmas. A grafika biztos szép... lenne, ha élvezném fullban. De maga a játék. Nem tudom, de se karakterünk, se konkrét sztori, se... semmi. Remélem a film jobb lett.
9.
9.
#8: + egy kcsit szebb grafikával!

Nah nem olyanra gondolok mint a film :D

De azéert ennek a játéknak eléggé siralmas a grafja.
8.
8.
Horvi14
Valaki aki látta a filmet 3D-be lécci mondja el h mi a különbség az IMAX 3D ésa sima ésa Digital 3D között!! (csakmert tervben van h elmegyünk pestre megnézni 3D-be, mert már láttam és nagyon tetszett) és IMAX-re egyszerűen szinte minden jegy levan foglalva! :D
7.
7.
Alexgame
Jó lenne ha valami olyan játékot csinálni amiben csak Na'vi szerű lények vannak, szóval törzsben élnek íjjal karddal stb-vel harcolnak.
6.
6.
Scoo
#6: majdnem jó címeket adtál csak még írd elé, hogy "Botrány" vagy "Döbbenet" esetleg jöhet még a "Megrázó" és már kész is a búlvár cikk legnehezebb része, a helyes cím adása. a tartalom az meg ugyse számít.:)
5.
5.
bitbandita
#2: na, gondoltam, hogy valaki előjön ezzel a baromsággal... egyáltalán nem volt lehurrogva, csak a legtöbb online magazin Blikk stílusban adott címet annak a hírnek, a sok kis pubertás kocka meg magára vette, főleg azok, akik csak a címet olvasták (ahogy máskor is), hogy pl "JC a játékosokat becsmérli" meg "Ilyenek vagytok ti JC szerint" és már habzó szájjal nyúltak is a billentyűzetért, hogy mivamivamivan...
4.
4.
Horvi14
Az bizots h az Avatar marhajó volt :D (mármint a film :P)
3.
3.
kinderbalu
titanic - the videogame :]
2.
2.
bete32
Ugye a pénz beszél. Nemrég le volt hurrogva a sok csúnya játék, de persze most, amikor megkapta részesedését Cameron úr, máris jobban áll a dologhoz. Ami pénzt hoz a konyhára az nem lehet rossz dolog...
1.
1.
Scoo
A cím kicsit megtévesztő, mivel szerintem az Avatar játék verziójához nem sok köze volt. Film adaptációnak nem rossz játék, de simán, önállóan nem egy nagy szám az Avatar game. Remélem az új játékok jobbak lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...