Újabb hírek az idei Need for Speedről

  • Írta: ATi0021
  • 2010. január 20.
  • Hír
Link másolása
A nemrég megjelent Need for Speed-es hírek sajnos hamisak voltak, csak az oroszok voltak vicces kedvükben. A tréfa jól sikerült, még a Criterionnak is meg kellett cáfolnia.
A nemrég megjelent Need for Speed-es hírek sajnos hamisak voltak, csak az oroszok voltak vicces kedvükben. A tréfa jól sikerült, még a Criterionnak is meg kellett cáfolnia.

Ezúttal viszont már valós hírről tudunk beszámolni. A cseh EuroGamer információi szerint a következő Need for Speed fejlesztésénél a Criterion elsősorban a multiplayerre igyekszik a hangsúlyt fektetni amellett, hogy a játék visszatér a gyökerekhez - ennek ellenére természetesen az egyjátékos mód is megmaradt. A legutóbbi információk alapján a játék bemutatójára még várnunk kell, ugyanis az EA vezetője, John Riccitiello szerint ez csak a következő üzleti évben fog megtörténni, ami idén április 1-jén kezdődik.
34.
34.
Binder
#32:

Az adatlapomon az állna?
33.
33.
XDannyL
#34: Bocsi. Már olvasni sem tudok :)

Az ütközés azér annyira nem zavar, de ha már ütköznek akkor törjenek is valósághűen, mint pl. a GRID-ben. Szerintem a GRID-et nem fogja felülmúlni. (Remélem nincs igazam :))
32.
32.
Razielhu
#33: Nem üldözést hanem ütközést mondott Tilla25 :)

am engem a NFS, meg úgy általában az autós játékok nem érdekelnek, épp ezért nem is tudok nagyon véleményt alkotni tapasztalatokból :D Talán csak annyit, h a sebesség és a nem túl kacskaringós utaknak néha elég nagy hatásuk van :)
31.
31.
XDannyL
#27: én még csak 16 vagyok, de akkor ezekszerint eléggé különbözik az izlésem a többiekétől. Egy autós játékban ne legyen üldözés. Arra ott van a GTA IV(ami hozzáteszem egy marha jó játék).

Én már azt se bánnám ha lekoppintanák a GRID-et, de ilyen minőségi játékot akkor sem fognak tudni csinálni.

Hozzáteszem, nagy NFS rajongó vagyok, de egyre jobban hanyagolom a játékot.
30.
30.
K.Bandi
csá binder csak nem binbics norbi vagy?
29.
29.
Binder
Nekem őszintén már a répám kivan azzal, hogy minden játékhoz már kell net, multira vannak kihegyezve, és legtöbbször net nélkül csak akkor tudom installálni, ha rádobom a crack-et...akkor meg mindek vagyem meg???

Engem nem mozgat a multi (mármint a netes), a játékos gépemen nincs is net...és nem is lesz. Multiparty-t csak élőben tudok elképzelni. Pizza, sör, haverok és vérremenő küzdelem...:)
28.
28.
abydos
-Hamis hír volt az a pár kép és a motorok.

-Olyan, hogy NFS Source sose volt, készül egy Source mod, aminek a neve Shift (DE EZ NEM NFS)

-Továbbra is a Criterion csinálja, ez garancia a piszok jó játékra, talán egy újabb év autósjátéka készül a kezeik között?
27.
27.
bledzer
kéremszépen bele a Shift grafikus engine-jét:D
26.
26.
Tilla25
#5: Sajnos az EA is alkalmazkodik a fiatalok izléséhez. Egyik NFS sincs bukásra itélve mert ezeket a játékokat 12-18 éves korosztálynak készitik. Ezeknek a fiatalonk meg sebeség és rengeteg ütközés kell.
25.
25.
HomoLudens
Multira kihegyezett NSF? hát nekem nem kell... minek kihegyezni egyáltalán multira. lehet haverokkal versenyezni van egy eredmény táblázat és jólvan nem kell ezt túlcscsicsázni...
24.
24.
Killerbee
Tök mind1 milyen NFS-t csinálnak mindig rinyálás lesz a vége ]:)
22.
22.
brandonh
Ha multira lesz kihegyezve, minek készül a NFS: World Online?
21.
21.
Mathia$
#21: nekem a shift bejött, és ez biztos hogy jó lesz, criterionba még nem csalódtam, mind a burnout mind a black eszméletlen jó gamek voltak a maguk idejében. Csak a Paradise az ami nem köt le, mert nincs meg a saját hangulata szvsz.
20.
20.
tavaly volt NFS: GRID,

idén lesz NFS: Takedown.

Jövőre meg lesz NFS: Prologue vagy NFS: Unlimited? :D



kissé identitás zavaros a játék, nem? :)

talán abba kéne hagyni, ne folytassa EA...
19.
19.
dawe001
szimulátornak ottvan a GT5...
18.
18.
XDannyL
#18: Csak Burnout-ot ne! Én szimulátort akarok :D
17.
17.
pjoco
Hehe kapunk egy Burnout-ot csak lesz story-ja is!
16.
16.
XDannyL
#16: Pont ettől félek én is. Mondjuk ha a Criterion dolgozik rajta akkor nem lehet annyira sz*r
15.
15.
szab92
Basszus miért a multiplayer? Össze fognak csapni egy sz@r single playert és megint nem fog semmit érni az egész.
14.
14.
Aramisz93
Most megint mi volt a baj a Shifttel hogy vissza kelltérni a gyökerekhez? Igy egy játék sem lesz jó( bár szerintem a Shift nagyon jó volt ) ha mindig teljesen más lesz. A Pro Street is jó lett volna ha mégér még egy két részt és tudnak rajta csiszolni. Hát igy nem tudom milyne lesz.
13.
13.
XDannyL
#13: A BKV csődben: Friss információk szerint a BKV elnöke lecserélte a buszokat 2 személyes sport autókra...
12.
12.
X360_FaNbOy
#12: Kedves nézőink sajnálattal közöljük, hogy holnaptol újjab BKV sztrájk, mivel a busz sofőrök a 30-40 éves buszok helyett inkább lamborghini LP640-esekkel nyomulnak NFS-be...
11.
11.
XDannyL
xD

A BKV-nál újra sztrájk lenne csak azért, hogy otthon maradjanak játszani =)
10.
10.
X360_FaNbOy
#10: Fókuszban: Köszöntjük nézőinket! Legfrissebb híreink: Visszatért a NFS , H1N1, Rablás stb. stb.....végre elérnek az NFS-hez(részletesen)

-Hát igen, valóban furcsaságnak mondható, ugy néz ki végre igazi NFS élményben lehet részük a játékosoknak és nem kell a hibákkal teli játékkal játszaniuk...
9.
9.
XDannyL
Ha most kapnánk egy jó Need for Speed-et (amire szerintem semmi eséj), akkor az tuti világszenzáció lenne. Benne lenne még a hírekben is: A Need for speed visszatér =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...