Ma még kipróbálható a Stargate Resistance

A Fileplanet jóvoltából ezen a hétvégén egy megjelenés előtti stresszteszt formájában kipróbálható a FireSky új, Stargate Resistenace című játéka.
A Fileplanet jóvoltából ezen a hétvégén egy megjelenés előtti stresszteszt formájában kipróbálható a FireSky új, Stargate Resistenace című játéka.


Az ismert sci-fi sorozatra építő játékban játszhatunk majd a SGC vagy Goa'uld oldalon, ahol hat kaszt próbálható ki három különböző multplayer módban, amelyek a Team Deathmatch, Capture the Tech és Domination neveket viselik. A sorozatból ismert fegyverek is rendelkezésre állnak, mint például a P90, a sniper puska, az .50 MG torony, a bot fegyver vagy az Ashrak kés. A játék grafikájáért az Unreal 3-as engine felel, a bétateszthez nem kell előfizetőnek lenni.

11.
Gorre
#10: Szia Robi, újra itt? :)
10.
gta4
Valki segitene regisztrálni vagy másig stargate gamet ajánlanija, counter strike -hez kéne stargate atlantis mod ha valaki tud valamit irjon köszi
9.
tomika2525
am mikor fog kijönni a játék?

8.
Jery
Szamomra nagy csalodas ez a jatek!
7.
rokakoma
fura eddig nemengedett be de most igen és háááát nagyon béna lett:D
6.
batnor
#5: Firesky honlapján kell csinálni accountot és utána ott be kell regisztrálni a játékot és utána le kell tölteni a klienst majd telepíteni és utána elindul majd beírni a firesky accountot és után választani kasztot majd az egyetlen térképen tdm-t tolni. Elvileg van másik két map de azon nem lehet tolni. Nem rossz a játék, de egy single játékot jobban díjaznék.
5.
rokakoma
#4:Én be is adtam a kulcsot de nemenged belépni :P
4.
batnor
Én most töltöm le de amikor regisztrálsz accountot a gyártó oldalán akkor ott be kell adni a játékok közé.Még 2 óra és megmondom nálam sikerült e a játék használata.
3.
simon 555
ez most valami MMO lesz?vagy csak 1 sima multiplayer tps?
2.
rokakoma
Én regisztráltam kaptam kulcsot is megvolt minden de nem enged be valamiért:P
1.
abydos
A FilePlanettel nem állok jó viszonyban, amúgy leszedtem volna, de nem hagyja... -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...