Stargate Resistance

Online TPS a Stargate Worlds fejlesztőitől. A csillagkapus lövöldében a kommandó vagy a rendszerurak oldalára állhatunk.

Még hatvan napig üzemel a Stargate Resistance

A Cheyenne Mountain Entertainment, a Stargate Resistance MMO fejlesztője a minap szomorúan közölte, hogy a játék szerverei 2011. január 15-én bezárnak. Az ok egyszerű: a fejlesztők és a Csillagkapu-filmek gyártója közti licencszerződés lejárt, a Cheyenne pedig a gyér érdeklődés miatt nem hosszabbít.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hét sztárjai egyértelműen a BioShock 2 és a Dante's Inferno lesznek, de kíváncsiak vagyunk a PS3-as Star Ocean: The Last Hope-ra és az X360-as Darwinia+-ra is.

Keddi galériamánia belvárosi Crysis 2 képekkel!

Vadi új képekkel bővült a galériánk. Van Arcania, Command & Conquer 4, Halo: Reach, LEGO Harry Potter, Mafia 2, Spec Ops, és többek közt Crysis 2 is!

Ma még kipróbálható a Stargate Resistance

A Fileplanet jóvoltából ezen a hétvégén egy megjelenés előtti stresszteszt formájában kipróbálható a FireSky új, Stargate Resistenace című játéka.

Bemutatkozik a Stargate Resistance

Miután a Stargate Worlds jó ideig nem kerül boltokba, a fejlesztők egy multiplayerre kihegyezett TPS kiadásával próbálják meg átvészelni az ínséges időket.