Az év modja: Mechwarrior Living Legends

  • Írta: InGen
  • 2010. február 7.
  • Hír
Link másolása
Hatalmas közönségszavazás után végül a Crysishoz készült mod, a Mechwarrior: Living Legends vitte el az év legjobb modjának járó díjat.
A ModDB meghirdette a 2009 legjobb modjának járó saját kis díjkiosztóját, ahol a közönség is felállíthatott egy sorrendet kedvenc játékkiegészítései között.
 

Végül több mint 133 ezer szavazattal a Crysishoz készült Mechwarrior: Living Legends vitte a pálmát, mely -ahogy az a nevéből is sejthető- a klasszikus robot-lépegető szimulátort eleveníti fel újra a modern grafikus motor segítségével.
11.
11.
dareal
ígéretes, sokat játszottunk a bétában. sajnos pár régi funkció hiányzik, nem lehet véghezvinni, pedig naaaagy taktikai előny volt (pl mech-el gugoló pozíció, onnan jump jet-es kiugrás, sajna nem kivitelezhető)

grafika szép, mecheket és a környezetet jól megvalósítottak.

ajánlom mindenkinek.



#9: 1.21 kell, sima 1.20 nem elég
10.
10.
Quent1n
#8: Én is az vagyok van is vagy 25 könyvem sztem tuti, még a szakgolgozatom is a Battletechből írtam. :) Az egyik legjobb sci-fi univerzum, kár hogy a válság miatt nincs rendes könyvnyomás most.



A modrol hallottam és láttam is, de mivel nekem csak a Warhead van meg megvárom míg menni fog azzal is. Nagyon jól sikerült darab amúgy! Grat a készítőknek!!
9.
9.
szpet
#8: Ez egy Crysis mod, ahogy a cikkben is le van írva. Aminek a verseny előtt készült el a béta verziója. ezt le lehet tölteni a honlapjukról. Az elindításához az alap Crysis kell, 1.20 patch-el. A kész verzió azonban csak a Warheaddel fog elindulni.



A Mechwarrior 3015-ről még csak annyit tudunk, hogy lesz.
8.
8.
Stack
Én nagyon Battletech - Mech Warriror mániás vagyok, de erről én sem hallottam. Ez most egy RTS vagy egy szimulátor, illetve készen van vagy csak most csinálják. Vagy ez azonos a beharangozott Mech Warrior 5-el? http://www.youtube.com/watch?v=nJU4iA4TWIs
7.
7.
shooter1234
Én se hallottam még róla, de utánajártam, azt írták róla valahol, hogy a Crysis Warheaddel is működik ez a mod.
5.
5.
MadDragon
Hát igen. Nagyon régen nem volt már jó mech-szimulátor. Ugyan készül egy új Mechwarrior, de keveset hallani róla. Egy Heavy Gear 3-at se vetnék meg. >_>
3.
3.
Ragnarök
#1: Ez a kérdés most mire irányult? Ha nem tudod mi az a MechWarrior... akkor ez egy orbitális facepalm.
2.
2.
megalonagyix
én egyszer elkezdtem letölteni, de meguntam miután 1,4gigás csomagot 50-el töltötte. egyébként pici hiba a cikkben: "Living Ledends"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...