Újra mozgásban a God of War III

  • Írta: Daigoro
  • 2010. február 13.
  • Hír
Link másolása
Végre belepillanthattunk az új God of War III trailerbe, amit feszült várakozás, izgalom előzött meg, míg a GT visszaszámláló órája lejárt az előzetes bemutatásáig.
Végre belepillanthattunk az új God of War III trailerbe, amit feszült várakozás, izgalom előzött meg, míg a GT visszaszámláló órája lejárt az előzetes bemutatásáig.


Az új trailer rövid monológgal kezdődik: "Death was my calling, Vengeance my creed...", közben Athéna pengéi repkednek előttünk, aminek simára csiszolt felületein kisebb jeleneteket láthatunk. Aztán a videó átvált teaser (kedvcsináló) módba, s újabb jeleneteket mutat: találkozhatunk Hádésszal, egy rövid pillanatra Zeusszal is, és még jópár ellenféllel, de főként Kratossal!

Láthatjuk ahogy katapulttal lövi ki magát, ahogy éppen valakit a földbe döngöl a Cestussal, kettétép egy élőholtat vagy éppen Gaia karján harcol. Egy korábbi hírből ez a Gaia-rész ismerős lehetett, de most mozgásban is láthatjuk azt a rákféleséget, aminek Kratos szépen le fogja szedni az állkapcsát. Közben Gaia felordít a fájdalomtól, a kamera eltávolodik ezzel szemléltetve a méretkülönbségeket, majd egy pillanatra fejjel lefelé láthatjuk a harcot, s mikor Kratos éppen a kivégzésnél tart, bejön a jól megszokott God of War III reklám - pont a legjobbkor.
14.
14.
tyler001
#1 lol triller Dx

#2 tiller :D:D::D



Trailer fiuk TRAILER :D^^



am ez a játék überfasza...kár hogy nemjátszhatok majd vele.. de sebaj...majd 1szer ha megnyerem az 5öst :D:D...addig marad a csajommal lógás meg az autókázás xD (jobbmint a kockulás :P)
13.
13.
lifestyle
CSak ez miatt vettem ps3at.Ide vele
12.
12.
rolmanus
#11: Én sima USA kiadású Ultimate Editiont veszek, az "csak" harminc ezer.
11.
11.
Daigoro
hááát... hatásos kis trailer, alig várom hogy a kezem közé kaparintsam, jólesz... jólesz :) amúgy valaki beruházna majd az ultimate trilogy editionre?

olyan 40ezer körül lesz... fan vagyok de annyit én sem adok érte
10.
10.
Yagami Light
Basszus ezt a játékot már csak nézni is jó. Sajnos játszani majd nem tudok vele, ezért maradt a Youtube ahol majd megnézem a végigjátszását. :D
9.
9.
Mathia$
#1: xD

#2: XD?



VGchartzon úgy volt hírként beírva a TRAILER: "enjoy or DIE! xD

Am nagyon atom, egyértelműen az év játéka cím legesélyesebbje, legalábbis nálam igen :)

de nagy küzdelem lesz olyan címek között mint heavy rain,alan wake, halo:reach, mafia2, red dead redemption vagy L.A Noire ha kijön...
8.
8.
Daigoro
köszönöm a szerkesztőknek hogy kitették.
6.
6.
X360_FaNbOy
#1: ja...kemény thriller XD kElmid :D
4.
4.
bencsizy
1.
1.
klemid
Idén eddig ez a legjobb triller. Fantasztikus game lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...