A God of War rendezője pihenni küldené Kratost

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 1.
  • Érdekesség
Stig Asmussen rendező a márciusban megjelenő harmadik rész után hosszabb szünetet tartana a következő God of War-epizódig - mondjuk úgy tíz évet.
Stig Asmussen rendező a márciusban megjelenő harmadik rész után hosszabb szünetet tartana a következő God of War-epizódig - mondjuk úgy tíz évet.Öt éve jelent meg az első God of War, azóta megjelent egy második és egy PSP-exkluzív rész, most pedig az eredeti trilógia befejező epizódját várjuk tűkön ülve - ami nem azt jelenti, hogy véget ért a sorozat. A Sony maga is többször említette, hogy folytatódhat a a God of War, akár a történet egy mellékágán továbbindulva, egy új főszereplő társaságában. Asmussennek viszont nem fűlik a foga egy újabb God of War elkészítéséhez, legyen szó bármelyik platformról.

Saját bevallása szerint jobban szeretné, ha a Sony pihentetné egy picit a szériát, s ők is más játékon dolgozhatnának - mert ötletük van bőven, és úgy érzi, nem is égtek ki teljesen. Attól fél elsősorban, ha 2-3 évente új epizóddal rukkolnak elő, a sorozat szépen lassan elértéktelenedik és senkit nem fog érdekelni - szerinte sokkal jobb lenne, ha a Metroid fejlesztőihez hasonlóan várnának körülbelül 10 évet, később ugyanis sokkal nagyobb élmény lesz visszatérni a klasszikus sorozathoz mind nekik, mind a játékosoknak.

Persze maga is megjegyezte: nem zár ki semmit egyelőre, nyilván ha a Sony felülről forszírozza a további részeket, azok el fognak készülni. Cáfolta továbbá a pletykákat, miszerint a God of War III 100 millió dollárba került volna és büszkén hozzátette: a játék megjelenése egyszer sem csúszott, ők már a kezdetekkor a 2010 márciusi dátumot tűzték ki maguknak.
28.
28.
Mortician
#26: Ahogy a PS2 is ott van. Ha jönne arra is nem érezném olyan szükségesnek, hogy beszerezzek egy PS3-at. A hír magára a sorozatra vonatkozik, azért van ott három platform.
27.
27.
Mortician
#25: Kratos nélkül GOW? Nem tudom, valahogy nélküle nem tudom elképzelni... :/

(Amúgy egy szóval nem mondtam, hogy nem lesz több GOW, úgy értettem, hogy elviekben csak új történettel folytatódhat a sorozat.)
26.
26.
triplet
Csak azért kérdeztem mert itt a cikknél a dátum fölött a platformoknál ott van a PSP is. Ezért hittem hogy jönni fog PSP-re.
25.
25.
Mathia$
#24: lesz még god of war 100% csak nem kratossal, ezt egy korábbi nyilatkozatukban mondták.
24.
24.
Mortician
#21: Elviekben csak új sorozat jöhet. A harmadik rész lezárja ezt a történetet.
23.
23.
Beau
#22: Remélem minél később.
21.
21.
tronlegacy
Szentem nem lesz itt sok pihenés, már 2013-2018 legkésőbb jönni fog a 4 vagy egy új sorozat!
21.
21.
gyerecske
PS4-re tutira fog jönni egy rész.Az a kérdés PS4 mikor jön. :-)
20.
20.
barack1
Ez jó hír. Remélem a jövőben ezzel a programozási tehetséggel egy kevésbé véres csúcs játékot csinálnak.
19.
19.
Capo
én is várom a 3. részt nagyon, viszont nem hiszem, hogy 10évet pihentetnék, a sony egyik húzó játékát.de arra azért kíváncsi lennék, hogy ez a csapat milyen más játékkal tudna előállni.
18.
18.
Mathia$
#16: hehe. csak nálad, mert te utálod ahogy tudom...
17.
17.
Scoo
Lesz itt még God of War. Nem hiszem, hogy a Sony nyugodtan pihentetné tíz évig az egyik húzó címét. Szerintem ha pihen is a sorzat akkor max öt évet. Erre a generációra valószínűleg már nem lesz új Gow.
16.
16.
Batri
#12: max a top 100 listán... a top10-re esélye sincs felférni^^
15.
15.
Slik
én csak az EA miatt mondtam a 20 részt, mert régebben nagyon szerették a silány folytatásokat
14.
14.
Mortician
#5: A GOW is a második részre ért be igazán (az első rész is kegyetlen jó, de Ég és Föld a két rész). A Dante's Inferno-ra is fennáll, hogy a visszajelzéseket figyelembe véve csinálnak egy sokkal ütősebb folytatást.
13.
13.
Giga0509
#12: Nem tudok róla.De kár h eladtam a psp-m :S
12.
12.
Mathia$
#3: mer mértne? GOW az egyik legjobb játék!!!

#11:Am volt még tavaly egy hír vagy petyka miszerint készül még egy psp-s gow játék nem? (lehet már cáfolták)Az pedig csak dicséretes hogy teljesen pontosan betartották a megjelenési dátumot és nem egy egetrengető költségből elkészítették a következő évtized egyik legnagyobb játékát! :)
11.
11.
Giga0509
De csúnyán :D 1 God of War van PSP-re (ami csak arra jött ki) az a a Chains of Olympus.
10.
10.
InGen
#9: szerintem valamit félreértettél...
9.
9.
triplet
Az új gow kijön PSP-re is? LOL

yeeah
8.
8.
felegyi
#5: És? Az lenen a jó! Amúgy meg kizárt, mivel nem látom hogyan lehetne folytatni... Dante megpihent valahol halál és élet között!
7.
7.
Takuma Sato
Hát szomoruan hallom ,de az igaz, hogy sok más dicséretes játék is van ebben a kategoriában.

De az tuti, ha ez igaz, akkor én leszek az elsök között akik megveszik Kratos ujabb müvét.
5.
5.
Slik
Míg kratos pihen addig vagy 20 rész fog készülni a Dante's Infero-bol :S
4.
4.
The Lone Drow
#3: =DDDDD

Hack N' Slash =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...