GDC 10: Konzolokra is megjelenhet a Torchlight

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 13.
  • Hír
Link másolása
A játékosok többnyire elégedettek voltak a Diablót majmoló Torchlighttal, a Runic Games játéka viszont csak PC-re jelent meg, így viszonylag szűk közönség számára volt elérhető.
A játékosok többnyire elégedettek voltak a Diablót majmoló Torchlighttal, a Runic Games játéka viszont csak PC-re jelent meg, így viszonylag szűk közönség számára volt elérhető.Pedig állítólag lenne igény egy konzolos változatra, Max Schaefer vezérigazgató szerint ezért kezdtek el tárgyalni néhány kiadóval egy esetleges átiratról. A hír nem tuti biztos, ne is vegyétek bejelentésnek, de Schaefer reméli, hogy minél előbb bemutatkozhat a Torchlight más platformokon is. Az nem tisztázott egyelőre, hogy dobozos vagy digitális megjelenésre számíthatunk, ahogy azt sem említette a kolléga, hogy milyen konzolokon tudnák elképzelni a játékot.
16.
16.
Raam989
#15: Hát én ezt a személyes környezetemből nem így szűrtem le. KETTŐ darab embert tudok neked mondani a 20 év alatt gyűjtött barátaim közül, aki PC-re is megvesz mindent eredetiben és nem warezol, még kipróbálás céljából sem.
15.
15.
megalonagyix
13# ja, mégis a pc játékokból többet adnak el mint bármelyik konzolt összekombinálva... lsd: hetente megjelenő eladási lista...
14.
14.
triplet
Na fel is raktam a pc-s torchlightet:D
13.
13.
Raam989
#9: Hagyjad már, egyszerűen PC-re nem éri meg fejleszteni senkinek. Ha olcsón, ha drágán adják a játékot, akkor is inkább a PC gamerek 99%-a a warezt választja.
12.
12.
zola2000
10.: attól függ, konzolon a sok egyéni tartalom igény és az irányítás miatt elképzelhetetlennek tartanék egy simset, míg pcn az akciójátékokat nem nagyon veszik...
11.
11.
triplet
PSP-re tényleg jó lenne:D Torchlight ahol és amikor csak akarom:O

Nagyon bejött az első rész is szóval hajrá!
10.
10.
drat576
#9: hát egy jópár pc exkluzív játékot lecserélnék néhány konzolosra
9.
9.
wildláma
"Pedig állítólag lenne igény egy konzolos változatra,"sok PC-s is van így konzolos játékkal, szóval sok kiadó/fejlesztő átgondolhatná már hogy mire fejleszt! :D
7.
7.
Giga0509
#6: Jaja,ha sok ellenség volt akkor képes volt percekre is belaggolni :S
6.
6.
Mortician
#5: Nekem is. Bizonyos helyeken, meg, amikor x mennyisgű ellenfélnél több volt... :(
5.
5.
Giga0509
Óóó,az jó lenne mert a gépemen akadt,pedig állati jó játék :D
4.
4.
Elvenrune
Nekem végül is bejött a játék, csak valóban, még én sem értem a végére, hogy esetleg lássam van-e értelme a folyamatos hentelésnek - ami, meg kell hagyni egészen kellemes a játék egyes részein.Konzolra? PSP-n el tudnám viselni.
3.
3.
Mortician
#1: Én mondjuk szívesen játszanék vele konzolon mivel a gépem egy hangyányit gyenge, de az biztos, hogy bukás lenne ha teljes árú játékként jelenne meg.
2.
2.
pepsus
jopofa jatek kb 1 -2 oraig. utana monoton es repetativ.
1.
1.
watto
na ez az a játék, amire a konzolosoknak nincsen szüksége, szerintem

sajna elég monoton / egyhangú
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...