Torchlight

A Hellgate: London és a Diablo I-II fejlesztőinek keménymagja áll a Torchlight nevű fantasy szerepjáték mögött.
1656432113

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A forró júliusi melegben sem maradnak el a Games with Gold ajándékai. Az Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetés mellé ezúttal is négy játékot ad örökbe a Microsoft.
1614798000

Felvásárolta a Zynga a Torchlight III fejlesztőit

Bekebelezte az első két Diablo veteránjai által alapított Echtra Gamest a főként mobilos játékairól elhíresült Zynga. Az ígéretek szerint a jövőben is arra törekednek majd, hogy ikonikus mobilos és PC-s játékokkal bővítsék a repertoárjukat.
1564504200

Íme, a Games with Gold augusztusi játékai

A kissé lapos júliusi kínálat után egészen erős felhozatallal jelentkezik a Microsoft Games with Gold akciója. Az Xbox Live Gold előfizetői négy nagyszerű címet zsebelhetnek be augusztus folyamán.
1562918400

Epic Games Store - jövő héttől ingyenes a Limbo

Viszont még mielőtt elmerülnénk a fekete-fehér platformer világában, csütörtökig még lehetőségünk lesz ingyen beszerezni a Diablo fejlesztőiből verbuválódott Runic Games 2009-es akció-RPG-jét, a Torchlightot.
1562310000

Epic Games Store - megvan az új ingyenes játék

Lehullt a lepel az Epic Games Store következő ingyenes játékáról, de amíg várjuk, hogy rátehessük a mancsunkat a Torchlightra, érdemes tudni, hogy jövő hétig az Overcooked szerezhető be teljesen ingyen.
1509800405

Bezár a Torchlight fejlesztője, leépítések a Motigánál

Alapos tisztogatásba kezdett a Perfect World Entertainment. A tulajdonos bezárta a Torchlight és a Hob készítőjét, a Runic Gamest, míg a Giganticot fejlesztő Motigánál masszív leépítésbe kezdett.
1417003207

Ingyen Torchlight vasárnapig

Vasárnapig ingyenesen és véglegesen tiétek lehet a Torchlight első epizódja. Emellett a második rész is nyomott áron kapható a Perfect World Entertainment online boltjában.
1371567600

A Torchlight is ingyen tölthető

Jó napunk van, a Fable III mellett a Torchlightot is ingyen tölthetjük le, igaz, ennél jobban kell igyekeznünk, mert csak két napig él a GOG.com által szervezett akció. Mondjuk a részleteket.
1348311621

Egyelőre talonban hever a Torchlight MMO

A napokban jelent meg a Runic várva-várt akció-szerepjátéka, a Torchlight II. A rajongók egyöntetű véleménye alapján folytatni kellene a frencsájzt, ám a stúdió vezérigazgatója, Max Schaefer inkább más projekteket helyezett kilátásba. A Torchlight MMO tehát pihenőpályán parkol.
1339948146

Eredetileg MMO-nak készült a Diablo III

Eredetileg MMO-nak készült a Diablo harmadik része, ezt a Blizzard egykori fejlesztője árulta el, aki most éppen a Torchlight-szériát hegesztő csapatot igazgatja. Max Schafer koncepcióváltáskor állt odébb néhány munkatárssal, és elmondása szerint nem félti a Torchlight II-t az új Diablótól.