Test Drive Unlimited 2: jönnek a SUV-ok

  • Írta: ATi0021
  • 2010. március 15.
  • Hír
Link másolása
A GameReactor magazinban eddig még nem látott képeken szemlélhetjük meg a Test Drive Unlimited 2-t. A cikk megerősíti, hogy a játékban helyet kapnak a SUV-ok is!
A GameReactor magazinban eddig még nem látott képeken szemlélhetjük meg a Test Drive Unlimited 2-t. A cikk megerősíti, hogy a játékban helyet kapnak a SUV-ok is!

Ugrás a galériához

Egy korábbi hírünkben írtuk: Akárcsak más sandbox játékban, itt is oda mehetünk, ahova csak akarunk. Új dolog a sorozatban a nappal és éjszaka váltakozása, mely hatására az utcai világítás és a város fényei kezdik beborítani a szigetet az este érkeztével. Ezúttal is lehetőségünk lesz egy másik játékost kihívni az utcán, majd versenyezni vele a kiválasztott célegyenesig. Vezethetünk mellékutakon, hiszen a játék tartalmaz offroad lehetőséget is, 4x4-esünkkel felfedezhetjük a sziget rejtettebb pontjait is. Akár még utakra se lesz ehhez szükségünk, az offroad területeket nagyon részletességek készítették el. A járművünk ezúttal már megsérülhet, a mértéke az egyszerű festés karcolódástól a különféle elemek leeséséig terjed. De továbbra sem tudod szó szerint felkenni egy fára a Lamborghinid. Újdonság viszont, hogy a multiplayer lobby sokkal okosabbra lett cserélve, így a számunkra legmegfelelőbb játékosokat tölti be és nem kell sokat várni a játékosok összekapcsolására sem.

13.
13.
bledzer
8 látom ugyanazok a bibik szúrták a szemünket:)mondjuk a valós utakon is vannak barmok akik csak úgy valami isteverte oknál fogva fékezgetnek... nagy kedvencem mikor előzni akarasz s lesel, hogy valami jön-e szembe erre az előzött alany befékez, te meg gyorsítassz... necces szitu
12.
12.
csonti02
Ablak le, zene fel, gyorsítás, hármasba be, előzés :d
10.
10.
mnmn1
A legújabb pletykák szerint készül a sorozatot feltámasztó Test Drive Unlimited második része PC-re és Xbox 360-ra. Megjelenése 2008. márciusában esedékes.



ezt mar javitani kene :D
9.
9.
Killerbee
Jönnek a SUV-nyogok is tavasztol :D
8.
8.
d15a5t3r
7. Volt 1-2 idegesítő apróság, amit én sem látnék szívesen. Pl, mikor az autópálya kellős közepén megálltak az autósok. Akkor aztán lehetett a féktávot gyakorolni. Vagy a leszakadó hátsó lökhárítók kerülgetése, mikor le kell szállítani a verdákat...
7.
7.
bledzer
Ez b*szott nagy lessz, remélem az AI autóinak megoldják a féklámpa működését mert az első részben sokat szívtam eme egyszerű de igencsak zavaró hiányosság miatt
6.
6.
dzsiádzsó
Az a Doge gyönyörű :), akár csak a táj, must have, gyere mááár :D
5.
5.
d15a5t3r
De fain! Csöpögnek lassacskán az infók! Szuper! Nem volt még olyan autós játék, amit ennyire vártam. Legyen jó sok autó, dögivel. Lehessen rengeteget mazsolázni a választékból. Asszem' megyek is egy kört Oahun :D Aloha!
4.
4.
ATi0021
#2: Mivel a múltkori hírben már leírtam az újságban írtakat. Új infó nem igazán volt, kivéve a SUVok, meg az új képek amikor beküldtem a hírt.



Megjegyzem a TDU centralon közben újra töltötték a képeket, sokkal nagyobb felbontásban. És írtak újabb infókat is:



"Az Eden Games igyekszik majd a játékos közösségekre hallgatni, így lehetősége lesz a játékosoknak számos dolgok befolyásolni, pl.: letölthető tartalmakat. Az igazán nagy és népszerű klubok ajándék egyedi autót kapnak majd az Eden Gamestől."



Forrás és nagyobb képek: http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=17479


3.
3.
tjames
:) de arra jó volt, hogy felfigyelj rá :)
2.
2.
Daks
Hát igen, Ati most elég szűkszavú volt :))
1.
1.
Skullman
Sok újat nem tudtunk meg. De mindjárt felrakom még egyszer a TDU-t.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...