Hatalmas Level 5 bejelentés érkezik áprilisban

  • Írta: InGen
  • 2010. március 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A White Knight Chronicles és a Dark Cloud anyagokon dolgozó Level 5 szerint egy akkora címet fognak bejelenteni áprilisban, ami minden játékos várólistájára felkerül.
A White Knight Chronicles és a Dark Cloud anyagokon dolgozó Level 5 szerint egy akkora címet fognak bejelenteni áprilisban, ami minden játékos várólistájára felkerül. A stúdió jelenleg a White Knight Chronicles folytatásán és számos más kézikonzolos projecten dolgozik, ám az ügyvezető Akihiro Hino szerint készül egy szupertitkos cucc is.

A főnök elmondása szerint kissé kényelmetlenül érzi magát, hogy ennyi készülő cím mellé bejelentenek még egyet, de akkora jelentőségű játékról van szó, hogy nem bírják már magukban tartani. Lehet, hogy végre készül egy újgenerációs Dragon Quest, normális konzolokra? Ideje lenne, ugyanis a PS2-es DQVIII-at imádtuk, ezért be is rakok belőle pár képet, hogy szép és vidám legyen a hír.
8.
8.
zola2000
mellesleg épp nézegetem a dragon quest 9 japán változatát, és kb hihetetlen milyen hangulatos játékot tudtak alkotni arra a kis gépre, csak sajnos az angol változat csak nyáron jön (a szintén level 5ös inazuma elevennel együtt).

Mellesleg úgy látom a cikkíró nem hallott róla, de már be van jelentve a dragon quest 10 wiire, és már be van ígérve hogy a nyugati változat nem fog ennyit késni a japánhoz képest, tehát lesz nagygépes dragon quest is pár év múlva.
7.
7.
zola2000
Nekem az is jó lenne, ha végre már pontos európai megjelenési dátumot adnának a dragon quest 9hez!!! (remélem nem még egy ps3 játék lesz)
6.
6.
Sir-Vival
Új Dragon Quest PS3-ra! Ha bármi más lesz, csalódni fogok! A DQ volt a kedvenc RPG-m PS2-n. Ennek a sorozatnak a készítői már évtizedek óta együtt dolgoznak...

(Felejtsék már el a Wii-t meg a DS-t! - De nekem az is jó, ha a Wii-s rész felturbózott változatát jelentik be...)
5.
5.
TJJJ
Ú de jó hír, ez most nagyon felsobta a napom!

Level 5 a kedvencem, pedig csak a Jeanne D'arcchoz meg a White Knighthoz volt szerencsém... :)
4.
4.
Hablaty
Már nem azért de mostanában mindenkinek ez az übernagy cím bejelentése a mániája.Ez már kb a 3. ilyen
3.
3.
Batri
DQ-t akarok nagygépekre!!
2.
2.
adriano28
mi ez dragon ball online?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...