White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness

A 2009-es Tokyo Game Show-n a Sony és a Level-5 bejelentette: folytatódik nagysikerű JRPG játékuk, a PS3 exkluzív White Knight Chronicles!
Típus: JRPG

E3 2015: Bemutatják a Level-5 új játékát

Bizony, jól olvastátok: több mint fél évvel a következő E3 előtt már szállingóznak az első infók a kiállításról. Már most tudjuk, hogy a Professor Layton és a zseniális Ni No Kuni fejlesztője új játékot mutat be a rendezvényen.

TGS 2011: Nem jött a Level-5, saját showt szervez

Ha az utóbbi években az egyszeri gamer ellátogatott a Tokyo Game Show-ra, akkor egy dologban biztos lehetett: Japán egyik legnépszerűbb és legnagyobb fejlesztőcsapata, a Level-5 egy akkora standdal képviseltette magát, hogy nem lehetett ellátni az egyik végéből a másikba.

A toplisták élére tört a Wii Party Japánban

A Nintendo által fejlesztett Wii Party a legelőkelőbb helyre tört a japán eladási listákon. Az első héten 235 ezer példány kelt el belőle, és máris legyőzött minden riválist!

Hatalmas Level 5 bejelentés érkezik áprilisban

A White Knight Chronicles és a Dark Cloud anyagokon dolgozó Level 5 szerint egy akkora címet fognak bejelenteni áprilisban, ami minden játékos várólistájára felkerül.

TGS 2009: White Knight Chronicles 2 leleplezés

A Sony nagyon beerősített az idei TGS-en, és a Level 5-val karöltve bejelentette: folytatódik nagy sikerű JRPG játékuk, a PS3 exkluzív White Knight Chronicles!