Test Drive Unlimited 2 - újabb infók érkeztek

  • Írta: ATi0021
  • 2010. március 17.
  • Hír
Link másolása
Ezúttal a norvég GameReactor magazin közölt néhány információt a Test Drive Unlimited 2-ről. Az újság szerint az általuk kipróbált verzió szinte már kész állapotban volt.
A finn után ezúttal a norvég GameReactor magazin közölt néhány új információt a Test Drive Unlimited 2-ről. Az újság szerint az általuk kipróbált verzió szinte már kész állapotban volt.

Ugrás a galériához

Az Eden Games jelenleg is keményen dolgozik további új játékmódokon, az online részeken és néhány titkos extra funkción. A játékban négy különböző versenymód lesz, legalábbis a tesztelői verzió ennyit tartalmazott - a TDU2 négy eltérő kategória szerint játszható majd végig. A megvett házakat vagy apartmanokat saját szájízünk szerint alakíthatjük ki és autóinkhoz vehetünk további alkatrészeket, bár ezt az újság nem részletezte. A szigeten rengeteg felfedezésre váró rejtett titok vár a játékosra, a továbbfejlesztett lobby pedig megengedi, hogy megnézzük ellefelünk járművét és beállításait.
15.
15.
csonti02
Apróbb hibái ellenére azért szerintem mégis ez viszi a PÁLMÁT. Ha játszanék online akkor eredetivel lenne jó. Tán 4000 körül van...
14.
14.
popely16
Sziasztok akinek van kedve kocsikázni tdu-ban az irjon nekem.
13.
13.
weektour
Meg ne legyenek zsekák..mert azok kibeb*szottul idegesítőek voltak! Minden más jöhet juppíííí!
12.
12.
NereusLaceee
Hát igen, az előző rész egyetlen hibája számomra a vonalvezetés volt. Egyes útszakaszok annyira dobáltak, hogy az autóleszállító küldetésekben néha azért kellett óvatosnak lennem, hogy ne az út törje össze a kocsit.

Remélem nem fújják le utolsó pillanatban a PC-s kiadást. Nagyon nem volna fer. Ezt az epizódot is meg akarom venni.
11.
11.
dzsiádzsó
Mondjuk a mazsolák tényleg idegesítőek, nem csak trehány kidolgozásuk miatt, de hogy kb Driver 1 óta két játékról tudok ami komolyabb MI-vel áldotta meg a kis utcai harcosokat az elég szánalom, főleg hogy ps1 játék volt...
9.
9.
csonti02
Csak javítsanak a forgalmon, hogy ne fékezzenek be hirtelen meg ne váltsanak sávot hirtelen. Ja meg remélem az utakba egy kicsivel több pixel lesz és nem fog a kocsi "pattogni".
8.
8.
mnmn1
A legújabb pletykák szerint készül a sorozatot feltámasztó Test Drive Unlimited második része PC-re és Xbox 360-ra. Megjelenése 2008. márciusában esedékes.



Meg egyszer: CHANGE IT pleeeeaaaaassee
7.
7.
mnmn1
eleg volt az infokbol!

Videot ide!
6.
6.
wehab
Hát igen az első részhez képest sok új kiegészítés érkezik :)

Szerintem nagyon jó lesz :)
5.
5.
ATi0021
Már én is nagyon várom, hogy megjelenjen. Kíváncsi leszek, milyen is lesz Ibiza a maga 4000km bejárható területével. :D
4.
4.
dzsiádzsó
AKAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMM most !! :)
3.
3.
bledzer
put the pedal on the metal:)

1.
1.
X360_FaNbOy
Egyre jobban hangzik ez az egész! Várom már, nagyon..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...