Move támogatással jön a LittleBigPlanet 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 23.
  • Hír
Link másolása
A Sony egyik holland marketingese szerint lesz LittleBigPlanet 2, ezek után pedig egyáltalán nem meglepő, hogy PlayStation Move támogatással érkezik majd.
A Sony egyik holland marketingese szerint lesz LittleBigPlanet 2, ezek után pedig egyáltalán nem meglepő, hogy PlayStation Move támogatással érkezik majd.

A sorozatot fejlesztő, nemrégiben felvásárolt Media Molecule munkatársai az első rész sikerein felbuzdulva többször nyilatkozták azt, hogy szeretnének második részt, azonban a Sony részéről valaki mindig leintette szegényeket, hogy nem, nem lesz LittleBigPlanet 2, mert az ilyen "csináld magad" tartalmú játékok nem a folytatásokról szólnak. Persze nyilvánvaló, hogy ezt ők sem gondolták komolyan, hiszen szarvas hiba lenne új részek nélkül hagyni egy ilyen sikercímet, pláne akkor, ha a mozgásérzékelős Move megjelenésének küszöbén állunk. Úgy tűnik, ez nekik is eszükbe jutott, a Sony egyik holland marketingese, Folkert Langeverd ugyanis elárulta a minap, hogy készül a LittleBigPlanet 2 és természetesen a Move-val is lehet majd irányítani. Persze ez sem hivatalos bejelentés, de félhivatalosnak már nevezhetjük.
9.
9.
Exinor
#5: Ezt hívják platformer játéknak. Ez egy olyan játék ahol nyugodtan kikapcsolhat az ember, jót röhöghet másokkal, kiélheti a kreativitását (sok játékos által készített pálya sokkal szórakoztatóbb volt, mint az eredetiek). Próbáld meg haverokkal, barátokkal játszani.

De akinek nem jönnek be az ilyen laza cuccok, csak a HC kilövök 2000golyót meg lekaszabolok 4 hatalmas sárkányt azoknak kár is megvenni a LBP-t, mert attól, hogy valami magas pontot meg jó kritikákat kapott még nem biztos, hogy megfelel az ízlésének.
8.
8.
Sir-Vival
#5: Összeinvájtoltunk egy embert, havernál toltuk 3-an ps3-on, és röhögtünk. Ez ilyen. Időről időre tűnnek fel baromi jó, kreatív pályák. Volt aki mechanikus számológépet készített, vannak akik "zenelejátszókat"...

De az igazi kreativitás akkor kezdődik, amikor az ember komolyan nekiül, és a látottak alapján, de egy teljesen egyedi pályát készít, amiben "minden" benne van, de azért élvezetes.
7.
7.
Raam989
Szerintem még korai egy új rész. 2-3 év múlva már itt lesz az ideje, de addig még bőven van kreativitás a mostani részben is.
6.
6.
vaszika
Az E3-an biztos bejelentik a masodik reszt!
5.
5.
triplet
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én PSP-re megvettem mert itt is jó pontokat kapott, asszem Ca$h írta az első részről a cikket, és áradozott róla. Szóval megvettem PSP-re, de nem éppen jött be. Mi abban a "remek", a "király", a "hihetetlen", a "csodálatos"

hogy megyünk a REMEKÜL megrajzolt meggrafikált pályán, és tologatunk ezt ide, ezt oda, néha legyőzünk egy két ellenfelet úgy mint a marioban, majd elmegyünk a pálya végére.

Na puff. Letöltünk egy csomó pályát Egy ideig jó is volt rákeresni a harry potteres, gyűrűk urás, mirror's edge-s, stb pályákra, de aztán ez is kifulladt(nekem). Lehet ha lennének mások akik játszanak a játékkal, akkor más hogy néznék a játékra, de így nekem unalmas lett egy idő után. És én hülye kiadtam 11k-t érte:S

Pedig a videók alapján is jónak tünt. Remélem azért nem harapjátok le a fejem:)
4.
4.
Sir-Vival
Mozgásban a move. :) Sony confon volt kis rövidke bemutató, azt még az "1"-ből adták.

Zsákember returns. De hogy lehet ezt a témát fokozni?
3.
3.
fojesz
Lesz az 1-ben is, és szerintem nemsokára a Sony kapásból cáfolni a híreket, hogy a csávó igazából az első részről beszélt. :P
2.
2.
klemid
Mindtha már elhangzott vna, vagy lehet a 1-ben is lesz asszem, de tudom, hogy volt már LBP-ről szó és a Muve kavarintásáról.
1.
1.
Beau
Szerintem sejteni is lehetett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...