Újabb bizonyíték a Motorstorm 3 fejlesztésére?

  • Írta: InGen
  • 2010. március 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony már bejegyezte a domain nevet, de ez még semmit nem jelent. Egy frissen előbukkant fotón viszont a játék neve szerepel a Playstation 3 dashboardon.
A Sony már januárban bejegyezte a domain nevet Motorstorm 3-hoz, de ez még semmit nem jelent, bevett szokás, hogy a fejlesztők / kiadók előre lefoglalják a címeket olyan játékokhoz is, melyeket aztán nem készítenek el.


Egy frissen előbukkant fotón viszont a játék neve szerepel a Playstation 3 dashboardon, Motorstorm 3: The First Playable néven. Habár az újgenerációs Motorstorm játékok nem arattak osztatlan sikert, s eladások tekintetében sem ütötték ki a mennyezetet, egy folytatás még így is valószínű.
4.
4.
Vendu
Nagy game elismerem, de mivel a féket alig kell használni egy idő után idegesítővé tud válni.
2.
2.
Krekk
Azért no-no. Miután kijött a Motorstorm mindenki ahhoz hasonlította az off-road játékokat. Persze az Ms volt a léc amit meg kellett volna ugrani és a többségnél az volt, hogy bizony nem sikerült. Szóval csak ennyire volt osztatlan siker. Viszont azt nem értem miért írtátok, hogy az új generációs Ms részek. Nincs is régebbi. Eleve itt indult. Ha meg az Arctic Edge gondoltatok, akkor fura volt a megfogalmazás, inkább ps2es kitérőt kellett volna írni. Na de várom amúgy. Kíváncsi vagyok, hogy hova visznek. Már volt sivatag, dzsungel, havas tájak. Mi lesz, sima erdő?
1.
1.
bencsizy
Remélem E3-on lesz róla vmi! :)

Az AI programozója meg lesz*phat keresztbe... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...