Új játékon dolgozik a Resident Evil atyja

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Shinji Mikami, a Resident Evil alkotója új stúdiót alapított és új projekt fejlesztésébe kezdett - a játék teaser weboldalán egy jópofa flash-játékot is találtunk.
Shinji Mikami, a Resident Evil alkotója új stúdiót alapított és új projekt fejlesztésébe kezdett - a játék teaser weboldalán egy jópofa flash-játékot is találtunk.



A játék címe Harakiri, a lényege pedig nem bonyolult: miközben a képernyőn látható szamuráj felmetszi a hasát, nekünk állat módjára kell püfölnünk a bal egérgombot, hogy a másik harcos minél nagyobb erővel tudja levágni hősünk fejét. A cél, hogy az ordító kobak jó messzire repüljön.

Rendben, kicsit durva, de senki sem állította, hogy pillangókat kell majd hajkurászni benne, ráadásul az a repülő fej szorosan kapcsolódik Mikami egyik korábbi nyilatkozatához: a mester anno azt mondta ugyanis, hogy ha a Resident Evil 4 a GameCube után bármilyen más platformra megjelenik, le fogja vágni a fejét. Nos, a Resident Evil 4 számos portot kapott azóta, így Mikaminek volt mit törlesztenie, ha úgy vesszük.

Mikami jelenleg két projekten dolgozik. Egyrészt besegít a Vanquish fejlesztésében a PlatinumGamesnél, másfelől pedig saját stúdiót alapított Tango néven, ahol egy vadi új címen szorgoskodik. Az egyelőre Mikami Project munkacímet viselő játékot jelenleg tizenhárman fejlesztik, de a mester szerint a következő 5-7 évben száz főre bővítené a csapatot. A teaser honlap szerint 99 napon belül elkészül az új cím, remélhetőleg a hivatalos bejelentésre sem kell sokat várni.

5.
5.
Mathia$
april fools :D elég hülyeség, a készülő projekt meg várós!
4.
4.
Mortician
Ebből a flash játékból túl sok mindent nem lehet leszűrni szerintem azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz az új project. Viszont örömmel látnék végre valami normális, viszonylag realisztikus szamurájos játékot. Nagyon kiaknázatlan még a piac ilyen játékok terén.
3.
3.
Ca$h
2.
2.
I
Beteg... -.-' És ezért is elkérnek majd 12.000 ft-ot?
1.
1.
Giga0509
"Harakiri" alatta "join" :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...